[]

ehliyeti olmayan biri yurt dışında ehliyet almak isterse

hali hazırda ehliyeti olandan daha mı zor alır? Ingiltere ve abd için soruyorum.




 
Aslında trafiğin aktığı yön dikkate alındığında Türkiye'de almamış olmak İngiltere için tam tersi şekilde faydalı olabilir. Sınavlar değişebilir tabii ki ama sonuçta araba aynı araba. Türkiye'de alıp, geliştirip orada tekrar sınava girmek oradaki sınav için olumlu. Çünkü tecrübe kazanıyorsunuz. Tecrübe kazanınca stres azalır. Sınav zor da olsa geçme şansınız artar.


  • dissendium  (23.12.21 21:48:59) 
İngilterede yaşayan biri olarak soyluyorum. Ehliyetinin olması ya da olmaması hic farketmez. Sınava girersin (Önce test sonra pratik) ve alırsın. Bu kadar :)


  • im2shy  (23.12.21 22:10:28) 
Bazı yerlerde farkediyor; mesela Avustralya'da önceden ehliyetin varsa stajyer ehliyetlerini atlayıp direkt full ehliyet alabiliyorsun.


  • salihdt  (24.12.21 04:03:44) 
abd ehliyeti alirken turk ehliyetine yokmus muamelesi yapilir.


  • antikadimag  (24.12.21 04:41:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.