[]

Dijital para puanı kimin hakkı?

Yeni bir eve kiracı olarak taşındım. Kombi yeni takılmıştı. ilk çalıştırma için servisini arayıp çağırdım. 2 ay sonra bana kombi firmasından
200 tl'lik bir dijital alışveriş kodu gönderildi.Kombi firmasının
eylül ayında kombisini açtıranlar için yaptığı bir kampanyamış.
Benim sorum bu parayı kim hakkediyor? Evde şuan oturduğuma göre ve servisi ben
aradığıma göre ben mi yoksa ev sahibi mi?

 
ev sahibi. çünkü demirbaş ve kombinin parasını ev sahibi vermiş.


  • sutlu nescafe  (23.12.21 10:19:02) 
ev sahibi.

ek: kombi ev sahibinin. ev ev sahibinin. kombi bozulsa masrafı kiradan kesilecek, ama puan kiracının? alttaki arkadaşın dediği gibi olsaydı tüketim yaparken doğan sıkıntılardan kiracı sorumlu olur kiradan da düşemez bu mantıkla. sonuçta kombiyi açmazsanız bozulmalara da sebebiyet vermezsiniz.
  • erenderk  (23.12.21 10:24:23 ~ 10:34:14) 
Kombi satın alındığı için kupon gelmiş olsa kombiyi alanındır derdim, ancak kombiyi aktif hale getirip kullanan içinse kupon tüketime veriliyor demektir, tüketimi yapan sizsiniz. O ay kombiyi açtırmasaydınız böyle bir kupon da olmayacaktı. Kupon hakkı satın alım kaynaklı olsa bu "eylül ayında kombisini açtıranlara özel" bir kupon olmazdı.


  • akhenaten  (23.12.21 10:24:48 ~ 10:36:05) 
Tuketimle ne alakasi var. Dogal gaz firmasi degil ki bu, kombi firmasi. Evsahibinin hakki.


  • hot potato  (23.12.21 10:35:12) 
bence de ev sahibinin hakkı. arayıp söylersen bu davranışın hoşuna gidip "helal-i hoş olsun, sen kullan" der diye tahmin ediyorum. doğru olan senin arayıp bunu söylemen.


  • mustafakesekci  (23.12.21 10:52:08) 
mustafakesekci +1


  • himmet dayi  (23.12.21 11:01:40) 
kombinin parasını sen vermediysen ev sahibi


  • KaraSakall  (23.12.21 11:11:40) 
ev sahibi kesinlikle.


  • oscar  (23.12.21 11:34:43) 
akhenaten+1 ama mustafakesekciye de katılıyorum, ev sahibinize söyleyin, ben hem ev sahibi hem kiracıyım, kiracım böyle bi şey söylese siz kullanın derdim, ev sahibime de belirtirdim durumu ya da kombi ile ilgili başka bir problem yaşadığımda puanı kullanıp ev sahibine de haber verirdim.


  •   (23.12.21 11:46:40) 
Ev sahibine söyledim. Önce kabul etti. Sonra ihtiyacı olan birilerine verirsin dedi. Ben de biran önce üstümden atma düşüncesindeyim. Cevap yazan herkese teşekkürler.


  • foxmulder  (23.12.21 20:23:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.