[]

Amerika'dan Macbook Aldırmak?

Merhaba,

TR'deki fiyatlar malum. Böyle bir işe kalkışsak, giden bir tanıktan rica etsek diyelim, bilgisayarı sorunsuz bir şekilde getirebilir mi gümrüğe takılmadan? Bazı kaynaklarda kutusunun açılmış olması gerektiği yazıyor bavula konarken. Bir de getirecek kişinin kendi laptopu da yanında olacak, yani 2 bilgisayarla sorunsuz şekilde Türkiye'ye girebilir mi? Dikkat etmemiz gereken başka ne olabilir?

Apple yerine BestBuy'dan ya da daha ucuz bir yerden alırsak ileride bozulması durumunda sorun yaşar mıyız?

Teşekkürler

 
Getirir. Uluslararası garantisi geçerli olmayabilir. ABD cihazları ile Avrupa cihazları arasında donanımsal farklılık var diye bazı ürünlerin garantisi olmuyor. Örneğin iphone'da bir seri hariç tüm seriler uluslararası garanti kapsamı dışında oluyor Türkiye'de.


  • himmet dayi  (22.12.21 19:21:20) 
Garanti acisindan apple.com usa'den almakla bestbuy'dan almak arasinda bir fark yok. "Daha ucuz bir yer" neresi bilmedigim icin bir yorum yapamayacagim. Ben zamaninda getirdim, herhangi bir sorun yasamadim. eski laptopim, kendime aldigim laptop ve arkadasima getirdigim macbook olarak toplamda 3 bilgisayar vardi uzerimde. Degismis midir bilmiyorum, biraz sans isi de olabilir.


  • hot potato  (22.12.21 19:49:04 ~ 19:54:57) 
Garantisi 1 yil gecerli oluyor. Onun disinda bi fark yok. Eger kronik bir arizadan dolayi toplu geri cagrilma olursa yillar sonra bile olsa tr apple'dan hizmet alabiliyorsunuz.

Kendi bilgisayariyla birlikte kapali kutu olarak getirebilir sikinti olmuyor.
  • brkylmz  (22.12.21 21:21:05) 
Aynı cihazdan 2 adet uzeri getirmedikçe sıkıntı yok.


  • kaptankedi  (22.12.21 21:22:52) 
su an costcolarda baya indirim var maclerde. tanidiginiza aldiracaksaniz elinizi cabuk tutun. tanidigin costco uyeligi olmasi lazim tabi.


  • oscar  (23.12.21 10:43:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.