[]

ITci sorusu

Sirketin admin kullanici adini/sifresini arakladim. Bilgisayara oyun yuklesem IT bunu kolayca yakalayabilir mi?




 
admin sifresini kaptiracak kadar saftirik bir IT'den bahsediyorsak biraz zor.
tabi bilgasayarinda ekran takip programi olup bunu takip ediyor olablilrler.
bazi online oyunlar bant genisligini perisan ediyor. internet niye yavas sikayeti olursa, trafik olusturan cihazi bulabilirler.
tabi baska biri gorup sizi sikayette edebilir.
  • helenart  (22.12.21 15:42:05) 
yakalarlarsa şfreyi nasıl buldun vs. neler yaptın çok daha büyük problem olur oyun oynamadan


  • bir soru sorcam  (22.12.21 16:06:37) 
yakalayabilmesi için bir çok yöntem var. ama admin şifresini kaptıracak kadar amatör bi arkadaşsa umursamıyordur bence.


  • roket adam  (22.12.21 16:24:45) 
sirkette siem varsa aninda enselerler. hic riske girme. cunku senin yaptigin veri hirsizligi. sirketten bile atilabilirsin


  • nibba  (22.12.21 20:02:08) 
bırakın oyun yüklemeyi, winrar yükleseniz bile çok ciddi sıkıntı olur kurumsal bir yer ise. kaldı ki, hiçbir şey kurmasanız dahi, sadece şifreyi bilgisayarınızda kullanmanız bile çok ciddi sıkıntı. böyle bir şey denk gelse çalıştığım kurumda, olayın farkedildiği gün haklı fesih ile kovulur o çalışan. loginler ip bazında loglanır, hangi bilgisayardan ne zaman giriş yapılmış görülebilir.


  • posthuman  (23.12.21 10:37:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.