[]

Test sırası

Pazartesi günü temasım olmuş diye bir devlet hastanesinde barkod almak için kapalı bir koridorda artık covid’ten baygınlaşma durumuna gelmiş kişilerle sıra bekledim. Üstelik babam da tüm git buradan dememe rağmen benimle durdu orada. Sıra almaya çalışan akut hastalar da yanımızda. Ya insanın basireti mi bağlanıyor, doğal seçilime kurban gider miyiz acaba? Herkeste maske vardı, bende N95 vardı, babam yürek yemiş 4 aşılı normal maskesi vardı. Bende 2 aşılıyım.
Orada bağırdık çağırdık siz hastalarla test yaptırmak iateyenleri nasıl aynı sıraya koyarsınız diye ama arkadaşlarımız hasta dediler, böyle değildi dediler. Hastanenin ortasında covid servisi mi olur? Hadi var neden orada sıraya girdim acaba? Yarım saat beklemişizdir?
Kapmış mıyızdır?


 
Kapmış olabilirsiniz ama hiç belli olmuyor bu durumlar, ben geçen sene henüz aşılar yokken ve n95 maske kullanmaya başlamadan önce bahsettiğiniz gibi ortamlarda bulundum ama covid olmadım. Bu hastalık ilginç, 24 saatini covid pozitif biriyle geçirip bulaşmadan kurtulabiliyorsun ama nerden bulaştığını bile anlayamadan pozitif olabiliyorsun, söylemesi kolay biliyorum ama endişe etmemeye çalışın, zaman gösterecek durumu.


  •   (22.12.21 10:37:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.