[]

sarhoşken klozete sarılanlar

hani dizilerde filmlerde sarhoş olanlar kusarken vs klozete sarılıyorlar ya bu gerçekte de böyle mi? yani o kadar rahat ve katiyen tereddüt etmeden kafayı klozete gömmeler, eli kolu her bir yanına sarmalar falan böyle yapanlar var mı cidden? normali bu mu bu olayın? yoksa bir bana mı garip geliyor?




 
Bu işin genel geçer bir kuralı yok ki :D Olması gerekeni diyorsan hiç temas etmeden en iyisi tabii ama kusacak kadar sarhoşsan o aklına gelmeyebilir.


  • himmet dayi  (21.12.21 22:27:57) 
tabii ki kuralı yok. bu kadar yaygın mı yani bu rahatlık demek istiyorum.


  • erenderk  (21.12.21 22:29:31) 
Evet, aynen böyle yapıyorlar. en az 3 arkadaşımı bu şekilde kusarken buldum. O an için akıllarına hijyen filan gelmiyor.


  • faithless  (21.12.21 22:31:59 ~ 22:33:39) 
Eğer temizliğini kendin yapıyor ve başkası kullanmıyorsa oluru var bence.


  • ruhen hastayim ben  (21.12.21 22:33:41) 
2010'da bi pubda canli muzik yapiyorduk, orada sarhos olup cikarirken tuvalette burnu ile klozeti kiran kadin biliyorum. bildigin burnunu da klozeti de kirmisti.
donunu unutan iceride bayilan ilac alip intihar eden turlu turlu tipler. alkol varsa her sey var arkadasim.

  • turbo sadık  (21.12.21 22:43:23) 
sarhoşlukta her şey oluyor +1
kendim için konuşacak olursam; türlü iğrençlikler yapmışımdır ama klozete asla dokunmadım. diz bile çökemem önüne, elleri duvara dayayınca yeterli oluyor gerek kalmıyor.

  • Bruce  (21.12.21 22:47:01) 
Ben hiç yapmadım, gerçi şimdiye kadar bir kere kusacak kadar sarhoş oldum onda da sims karakteri gibi yataktan kalkıp bir iki saniye yatağın yanında dikildikten sonra ayakta pozisyon olarak yere kusmayı "tercih ettim" : )

Kustuğuna şahit olduğum insanlar da genelde lavaboları tercih ediyorlardı. Alkolün bu kadar ateş pahası olmadığı zamanlarda bar tuvaletlerinde sıkça görmek mümkündü.
  • akhenaten  (21.12.21 22:53:38) 
Bruce +1


  • in vino veritas  (21.12.21 23:13:22) 
Ben daha niye tuvalete kusulduğunu anlamamışım ki, bırakın sarılmayı.


  • epitaf  (21.12.21 23:33:03) 
Normal değil tabii ki. Bu tür yerlerde çok fazla kusan biri olarak sadece bir kez yerlere oturup sarılma olayı oldu onda da gerçekten kötüydüm. Normalde bir yere dokunmadan kusulur. Dışarıda hiçbir yerde klozeti ya da kapıyı ellememek lazım.
Normal bir vatandaşsa dokunmaz. Çok kötüyse ya da bu tür şeylerden tiksinmiyorsa dokunabilir.

  • pudra  (22.12.21 17:03:57) 
ay evet ya, yurtta oda arkadaşım odaya sarhoş geldikten sonra kusmaya diye tuvalete gitmişti. klozetin üzerinde sızmıştı bu pozisyonda. çok iğrenç, allah düşürmesin asdfghj


  • olutaklidi  (22.12.21 17:55:44) 
ben lavaboya kusuyordum, klozet tiksinc geliyordu. sabah lavaboyu temizlemek de tiksinc gerci.


  • camussar  (22.12.21 18:02:23) 
o haldeyken elin ayağın sarhoşluktan dolayı gücünü kaybettiğinden düşmemek için refleks olarak tutarsın. sonra bir güzel kusarsın. sonra tekrar kusarsın sonra tekrar... kustukça alkolün bir kısmını attığın için ayılır gibi olursun ama daha da güçsüz hissedersin öğürmekten... duvarlara tutuna tutuna yatağa atarsın kendini. sabah da ne gerek vardı dersin. iki günün rezil olur.

güzel şeyler değil bunlar neden sordun anlamadım da. umarım bir gün deneyimlemek zorunda kalmazsın.
  • stavroqin  (26.12.21 19:03:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.