[]

nba'de ki oyuncuların hepsi bir anda nasıl covid oldu?

www.cbssports.com

listeye bakıyorum 1 haftadır lideki oyuncuların yarısı covidden dolayı oynamıyor. hepsi aynı dönemde nasıl covid oldular yaw? bir açıklama filan okudunuz mu hiç?


 
Bir sey okumadim da surekli birbirleriyle temas halindeler. Yeni varyant daha bulasiciysa cok normal.


  • hot potato  (21.12.21 22:40:16) 
www.bbc.com

"Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CFDC) tarafından paylaşılan verilere göre Omicron, ABD'de geçen hafta kaydedilen yeni enfeksiyonların yüzde 73'ünü oluşturdu. Delta varyantının oranı ise yüzde 26,6 oldu.

Bir hafta öncesine kadar ise baskın varyant olan Delta yeni vakaların yüzde 87'sini oluşturuyordu. Omicron'un yeni vakalardaki oranı sadece yüzde 12,6 idi."

Yeni varyant cok bulasici diyorlar ya :/

Ama nasil boyle bir tablo oluyor, onu da anlamadim. Bir haftada boyle oluyorsa bir ayda 5 milyar insanin covid olmasi lazim.
  • hlot  (21.12.21 22:54:54 ~ 22:56:41) 
benzer durum futbolda da yasaniyor, son gunlerde vaka ve erteleme sayisi cok artti. omikronun isi muhtemelen. aylardir tek macin ertelenmedigi, neredeyse vaka cikmayan premier lig'de sadece bir hafta icinde dort mac ertelendi mesela, her takimda 10-15 vaka cikti. basketbolda kapali alan ve daha yakin temastan dolayi muhtemelen daha kolaydir virusu kapmak.


  • der meister  (22.12.21 00:51:06) 
nasıl olmasınlar adamlar antremanda akşam test covid çıkan döngüden çıkıyor. diğerleri temaslı sayılmıyor. premier lig ve nba toplandı devam kararı aldı. olay saçmalaştı iyice.


  • mikahakkinen  (22.12.21 09:09:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.