[]

The North Face'den parka aldım bu dikim hataları normal mi?

-15'lere 10 yıllık montum çare olmayınca şu parkayı alayım dedim: www.thenorthface.eu

Yakından inceleyince yüklediğim dikim hatalarını farkettim. Bunlar en fazla olanları. Buna benzer 4-5 foto daha çektim. Bunlar kabul edilebilir sınırlar dahilinde midir yoksa müşteri hizmetlerine yazayım mı?


 
İki fotoğrafta da üst kısımda bulunan dikişler punteriz diye geçer. Bunlar ek yerlerin başladığı/bittiği yerlerde olur ve o bölgeyi güçlendirmek için atılır. Pantolonların kemer köprülerinde ve fermuar kapama bölgelerinde de aynılarını görürsünüz.
www.coats.com

Diğerleri de dikiş sonrası temizlik işleminin düzgün yapılmadığını gösteriyor. Bu kısımlar el işçiliğidir. İşçinin nasıl çalıştığına ve sonrasında kalite kontrolcünün nasıl kontrol ettiğine göre değişir. TNF de olsa muhtemelen bu ürün uzakdoğu üretimidir. Çok bir kalite beklentisine girmemek lazım özellikle dikişler için. TNF'nin kalitesi daha ziyade kullanılan kumaş, iç malzeme, yalıtım gibi konularda öne çıkar.

Ben de zamanında Mammut mont almıştım. Avrupa üretimi üstelik. birkaç ay sonra bazı dikişleri attı. Oluyor yani böyle şeyler. Normal.
  • himmet dayi  (21.12.21 11:29:25) 
alıcı gibi bir north face şubesine gidip aynı monta baksanız aynı şeyle karşılaşırsınız muhtemelen. bende de hem ayakkabı hem montta böyle oldu, üstelik pimpirikliyim diye değiştirdim, yeni aldıklarım da aynı şekildeydi. 2 yıldan fazladır kullanıyorum hiçbir sorun yok.


  • solitude ov the lonliest star  (21.12.21 11:35:02) 
@himmet dayı evet tahmin ettiğiniz gibi Bangladeş üretimi :)

Önceden farketsem direkt geri gönderirdim ama giymeye başladım bile. Hoş kabul etseler bile yenisinin daha iyi işçilikle yapılacağının garantisi yok.

Eksi havalar için işçiliği iyi Avrupa üretimi markalar hangileri?
  • yürümeyin  (21.12.21 11:39:21) 
@solitude ov the lonliest star valla o kadar para vermemiş olsam giyer geçerdim de insan "bu ne lan" demeden edemiyor :)


  • yürümeyin  (21.12.21 11:41:03) 
Klasik iscilik hatalari, esenyurt ve bagcilar atolyelerinde dikiyorlar bu markayi.

Bizim ulkeden gelmis olsa daha temiz olurdu, bangladesin inspektoru dandikmis.
  • divit  (21.12.21 11:52:59) 
bir kaç sene önce londra'da craghoppers'tan bir palto almıştım. hayatımda bu kadar sıcak tutan bir şey görmemiştim.


  • co2s2  (21.12.21 12:23:27) 
bir de bu tip kusur sayılmayan hatalı malları bizim gibi ülkelere iteliyorlar


  • bir soru sorcam  (21.12.21 13:43:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.