[]

Dövizdeki düşüş alım fırsatı mı?

Bence evet ve yarın bu seviyelerde kalırsa hala bir miktar döviz alacağım.

Sizce?


 
şimdi ülkede siyasi istikrar ve güven ortamı oluşmadıkça dövizin kalıcı bir şekilde düşüşe geçmesini şahsen beklemiyorum. hele bir de uygulanan plan tutmazsa ve istenmeyen bir şekilde sonuçlanırsa döviz ve diğer emtia aya gidebilir.

ytd değildir. sonuçta bu yapılan bir faiz arttırımı ama faiz arttırmak tek başına başarı getirmez. ateşe su döker ama ateşin yakıtı varsa yine büyür. atılan suyun miktarı artar ateş yine büyür döngüye girer.

bekleyip göreceğiz piyasaları takip etmekte yarar var ama hemen sabah dolar al demem.

yine yazıyorum yatırım tavsiyesi değildir.
  • NightBringer  (20.12.21 23:40:09) 
bu teşvikin sürdürülebilir ve uygulanabilir olmadığını düşünüyorum, şartlar açıklanınca konu daha da netleşecektir ama beklentim 2 hafta içinde gene eski seviyelere gelmesi.


  • orpheus  (20.12.21 23:42:02) 
eski tcmb başkanı Durmuş Yılmaz:

"Piyasa Erdoğan’ın bu söylemlerini satın almadı, şu anda piyasaya kesin bir müdahale var. Gerçeği sabah göreceğiz. Bence kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu bir alım fırsatıdır. Başka bir şey değildir. Bence kaldığı yerden bu iş devam edecektir."
  • lesmiserables  (20.12.21 23:42:16) 
dövizi bozanlar parayı ne yapacak onu merak ediyorum. yarın hemen uygulanacak bir model yok ortada. bence bu olta gibi


  • OrangeYellow  (20.12.21 23:43:15) 
Valla şu klasik "oyun böyük yeğenim" diyen kişiler gibi olacak ancak şu sıralar çok büyük oyunlar dönüyordur arka planda. Kimlerin ne yaptığını bilmeden bişey söylemek zor olduğu için ben bekleyip izlenmesi taraftarıyım.


  • j r r tolkien hayrani  (20.12.21 23:47:40) 
Alım fırsatı ama bankalarda parite açık, bilira dan TL alıp usdt ye döndüm ben, direk usdt de alınabilir paribu Dan


  • yeahbutso  (21.12.21 00:14:53) 
Su an bence en mantikli sey yazi tura atmak.
Mantiginla aldigin her karar yanlis olacaktir.

Ben bugun hic bakmadan hisse alip sattim kardayim. Baksaydim kesin yanlis olani al sat yapardim
  • divit  (21.12.21 01:02:01) 
İnsanlar neden dövizini istediği an bozabilme şansına sahipken vadelide bir yıl parasına hiç dokunamadan beklesin ki. 1 yıl tl vadeli çelik gibi sinir ister herhalde. Üstelik uygulamaya konmasına da ne kadar süre var belli değil. Ytd


  • dadasalon  (21.12.21 06:29:50 ~ 06:31:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.