[]

hangi android box?

selam,

su anda bi monitore bagli chromecast ile televizyon acigimizi gideriyoruz. monitor yeterli buyuklukte ama chromecast bazi konularda sinifta kaliyor. paylasimin yer yer zor olmasi, tv izleyecekken illa browser'dan bir sey paylasmak zorunda olmak, bilgisayarin acik kalmaya mahkum olmasi vs. (netflix, youtube'da bu sorun yok, telefondan da baslatilabiliyor ama browser'dan izlenebilen seyler icin durum bu )

elimde bi hediye ceki var, bunla android tv box alayim diyorum.

istediklerim:
- (olursa cok guzel olur) bluetooth veya kablolu hoparlor ekleyebileyim.
- (olmasi gerek) android kurulu olsun, boylelikle uygulamalarla filan istedigim seyi kolayca izleyebileyim. bir baska alete bagimli olmasin.
- vpn kurulabilsin. (turk yayini filan izlemek istedigimde bazen izleyemiyorum yurtdisindan, turk sunucusuna gecerim)
- (olursa guzel olur) evdeki bunun disindaki tum aletler apple urunu. iphone'daki netflix uygulamasindan bir sey paylasabilsem guzel olurdu.

bildigim bir tek Xiaomi Mi TV Box S var, bunun disinda degerlendir dediginiz model var mi? xiaomi mi box hakkinda dusuncesi olan var mi ? internette aratinca envai sey cikiyor.

 
Mi box s kullanıyorum.
1. madde hakkında bilgim yok denemedim hiç. Ama üzerinde kulaklık jakı var. bluetooth da kesin oluyordur.
Diğer maddelerin hepsi oluyor.

Eğer bütçe düşünüyorsanız mi stick de alabilirsiniz. Hemen hemen aynı şey ama ram'i düşük. O yüzden bazen takılma olabiliyor.

Bunların dışında alternatif başka boxlar da var google da arasan bulursun. Ben riske girmeyip direk mi box almıştım. f/p ürün bence.
başka merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.
  • nuevo  (20.12.21 13:16:52) 
BT hoparlör eklenebiliyor. Ben kullandım mibox i o şekilde
Netflix hesabınızı girersiniz o da tamam

  • kisa  (20.12.21 13:45:12) 
Chromecast with Google TV kullanıyorum. Çok memnunum.
www.sahibinden.com

Bir de Reddit'te Onn çok öneriyorlar.
www.sahibinden.com
  • boray eris  (20.12.21 19:58:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.