[]

Binance tr

öncelikle merhaba,

Ben bir kaç coin aldım sattım deneme amaçlı ilk girişte. ama satarken tamamını satmıyor minik minik rakamlar kalıyor. tl'den normal hesaba atarken de tamamını atmadı. 3 onda 5 bunda minik minik rakamlar kaldı bunları sıfırlama imkanı yok mu? kalacak mı öyle? al-sat ile illa bakiye mi kalacak?


 
market satışı yaptığın için kalır, çok dert ediyorsan o miktarları coinlerin tamamını elden çıkaracağın şekilde satış emri var. binance normalde küçük miktarları bnb’ye çevirme opsiyonu veriyor ama onun için de bir alt limit var.


  • kaufman  (20.12.21 11:12:56) 
Yaptığın çapraz işlemde ondalık olarak belli bir seviyeye kadar alabilirsin.

Atıyorum ETH'den 0,0001 birim alabilirsin minimum. 0,00005 alamazsın mesela. Bu yüzden talep ettiğin ETH miktarını anlık fiyat ile çarpınca bir miktar küsurat kalması normal.

Şöyle basitçe anlatayım. 6 liran var. Markete gittin, Tanesi 2,5 liradan en fazla 2 ekmek alabilirsin. 2,4 birim ekmek alamazsın. Dolayısıyla 1 lira küsurat olarak kalır.

Bu gibi küsuratları cüzdan menüsünden 'Convert small balances to BNB' yapabilirsin.
  • himmet dayi  (20.12.21 11:20:50) 
o ufak şeyler kuruşlar kadar önemsiz bir şeyler.
ama en sonunda topluyorsun 1-2 lira falan ediyor.
yani bende 20-25 tane kalmıştı böyle topladım 3-4 lira çıkmıştı.
çok kafana takma onları.
en en en sonunda bnb olarak topluyorsun.
  • alt4y  (20.12.21 11:21:12) 
Bnb olarak biriktir bir miktar birimince hepsini USD veya TRY olarak çevirirsin


  • uvbray  (20.12.21 12:45:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.