[]

Kitap fiyatları artacak mı

Her şey artacak tabi de, toplu kitap alayım mı hemen napayım? Kitaplar da el yakıyor, kredi kartına yüklendim yükleneceğim kadar. Ama en az bi 3-4 tane daha alsam iyi olacak. Ne zaman artar fiyatlar?




 
Bir an önce al derim ve site olarak da amazon'u öneririm.


  • roket adam  (20.12.21 01:06:05) 
"Kitapları size ulaştırmak için yurtdışına lisans ücretleri ödüyor, baskıları için dövize endeksli kağıt, mürekkep ve baskı maliyetlerine katlanıyoruz. Kitapları size ulaştırabilmek için depolama ve lojistik maliyetlerini karşılıyoruz ve çalışanlarımızın ücretlerini de günün ekonomik koşullarına uyarlamak istiyoruz. Tüm bunlar toplam maliyetlerimizi farklı girdiler konu olmak üzere % 50 - % 80 oranlarında artışlar gerçekleştirdi.

Yukarıda belirtilen nedenlerle 01.01.2022 tarihi itibariyle kitaplarımızda yaklaşık % 30 olarak fiyat artışları gerçekleşecektir. Bunu yapmadan önce hala almak istediğiniz, alışveriş sepetlerinizde bekleyen kitaplar varsa şimdiden satın alarak bir süre de olsa fiyat artışlarından etkilenmeyebilirsiniz."

-Sola Unitas Yayınları

Geçenlerde böyle e bir mail atmışlar. Halihazırda çoğu kitap %30 zamlandı bile. Alabilmek imkanınız varsa alıp kenara koyun bir an önce bence.
  • buzbebek  (20.12.21 01:06:46) 
almak istediğiniz 3-4 kitabı okumayan biri olarak ben almak isterim.


  • teknikekip  (20.12.21 02:02:29) 
Şubat 2020'de bir koli kitap almıştım (hoş pandemi yüzünden kitaplara hala dokunamadım) Şimdi fiyatlara tekrar baktım. Fiyatı 3-5 lira artan da var ama çoğu en az %50 artmış.

Fiyatlar daha düşmez diye haftasonu bir koli daha sipariş verdim.
  • yürümeyin  (20.12.21 02:31:15) 
hayir, normalde almayi kesin planlamadiginiz bir seyi "fiyati artabilir" korkusuyla alirsaniz zarar edersiniz.


  • hot potato  (20.12.21 05:05:24) 
Hiç bekleme, yayıncılık piyasasında çoğu şey döviz endeksli. Ağır zamlar gelecek.


  • oldtimer  (20.12.21 10:18:34) 
sabit fiyat yasası getirebilirler. alın.


  • deartheodosia  (20.12.21 20:53:51) 
zaten artmadı mı? gördüğüm kadarıyla uçmuş vaziyette. artık mağaza yerine internetten alacağım ben artık.


  • nothing in my way  (20.12.21 21:25:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.