[]

temizlik için mikrofiber mi sarı bez mi kullanıyorsunuz ve yıkaması

banyo lavabosu, mutfak lavabosu. arada bir yerleri silme için kullandığınız bezler var mı? sarı bez, mikrpfiber bez vs ne kullanıyorsunuz ve ne yıkıyor musunuz makinede/elde yoksa atıyor musunuz bir süre sonra? yıkıyorsnız kaç derece 60 mı 90 mı

ve bulaşık süngerlerini de soruyorum. ben bazen banyoda da kullanıyorum süngerleri. atıp atmamakta kararsız kalıyorum.

ve vileda/mop bezini makineye atıp yıkıyor musunz?

şöyle yöntemler de varmış sıcak suda bekletmek gibi
www.mynet.com

 
Sarı bezlerden kullanıyorum. İs bitince eğer kullanılabilecek durumdaysa elde yıkayıp bırakıyorum, değilse atıyorum.


  • j r r tolkien hayrani  (19.12.21 18:59:27) 
Valla banyo lavabosunu banyo için olan lavabo fırçası ile yıkıyorum. Bezi banyoda musluğu silmek için kullanıyorum.

Mutfakta da sarı bez kullanmıyorum mikrofiber bezlerden kullanıyorum. Yalnız o kullandıkça makineye de atılsa kötü bir koku bırakıyor. Bunu gidermek için de arap sabunu ile yıkıyorum bu bezleri. Kullanılmayacak hale gelince de çöpe atıyorum.

Yerler için de vileda.
  • Amaranta ursula  (19.12.21 19:00:43) 
Sarı bezleri sevmiyorum mikrofiber kullanıyorum. Biriktirip paspas gibi şeylerle yüksek derecede makineye atıyorum. Sünger de kullanıyorum, onu en son elimde yıkıyorum, birkaç kullanımdan sonra da atıyorum.


  • gmzo  (19.12.21 19:08:13) 
Mutfakta mikrofiber bezler var, biriktirip havlularla beraber yıkıyorum.

Cam, toz alma vs için eski çarşaflardan bozma pamuklu bezler var, temizliğe gelen ablamız en son hepsini makineye atıp yıkıyor.

Süngeri banyo temizliğinde kullandıysam doğru çöpe.
  • kobuzchu kiz  (19.12.21 19:16:41) 
Sarıbez ile ocak tezgah masa siliyorum. Elde yıkıyorum.
Mutfak evyesi, banyo/tuvalet lavabosu ve küvet için birer tane slikon fırçam var. Cifle temizliyorum.
Yer için vileda, cam ve toz için mikrofiber bezleri kullanıyorum. Temizlik sonrası makinede 20 dk programda yıkıyorum.
  • cilekli pasta  (19.12.21 20:08:57) 
Ben mikrofiberi sadece kuru temizlikte, ya da nemli yüzeyi kurulamak için kullanıyorum. Islak temizlik için bana kullanışlı gelmiyor. Onun için mutfakta sarı bez yapısındaki bezleri tercih ediyorum, bunları da lavabo ve ocak çevresi için bir tane, tezgah üstü ve masa için bir tane olarak ayırıyorum.


  • akhenaten  (19.12.21 22:59:05) 
Mikrofiber kullanıyorum. Cam yüzeyler için ona uygun ayrı bir bezim var. Bu bezlerle sadece toz aldığım için makinede 60 derecede yıkıyorum tekrar. Çok eskidiğinde yenisiyle değiştiriyorum.

Mutfakta sarı bez kullanıp kirlenince atıyorum.

Belirli aralıklarla banyo ve mutfaktaki süngerleri de değiştiriyorum elbet.
  • ruhen hastayim ben  (19.12.21 23:23:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.