[]

thy uzun business ucuslari

covd sebebiyle pogaca falan veriyorlardi amerika ucusunda bile. bu durum duzeldi mi acaba? son zamanlarda gezen goren var mi?




 
Geçenlerde haber çıkmıştı, yeniden tüm yemek servisleri başladı diye


  • kaptankedi  (19.12.21 09:50:55) 
ben agustosta ekonomi uctum ve her turlu yemek veriliyordu. normale doneli cok oldu.


  • hot potato  (19.12.21 09:52:11 ~ 09:53:00) 
Business'ta yemek olayi normale dondu, ancak yemek oncesi sonrasi ikramlar azalmisti en son uctugumda.


  • sertac akin  (19.12.21 12:02:48) 
Ben 2 hafta önce İstanbul-Miami uçuşu yaptım THY ile. Bütün ikramlar olması gerektiği gibiydi. Hatta hizmet kalitesinde ve çeşitlilikte artış olduğunu bile söyleyebilirim ki ekonomi statüsünde yolculuk yaptım ben.


  • burka  (19.12.21 16:35:56) 
@burka yorumunuza oldukca sasirdim. Yillardir thy ile uzun ucuslar yapiyorum ve son 2 yildir her seyi gidim gidim kisip kaliteyi dusuruyorlar. En son 3 hafta once lax-ist ucusundaydim, yillardir tuvalette olan atelier rebul sabun-krem-sprey uclusu bile gitmis, yerine eyup sabri tuncer gelmis. Ekonomi yemek tepsilerinde standart bulunan kucuk hamidiye sular gitmis, yerine bir sey gelmemis, sadece ozellikle isteyenlere bardak su veriyorlar. Ekonomide raki, viski, cin gibi ickiler gitti, sadece bira ve sarap var artik. Ekonomide chopard tuvalet/ihtiyac cantasi ve icinde neredeyse orijinal boy chopard lip balm olan gunleri vardi thy’nin yakin gecmiste. Ufak tefek seyler gibi gorunebilir bunlar ama hizmet kalitesi ve cesidinde artis olmadigi kesin.


  • feliss  (20.12.21 02:17:53) 
@feliss

Merhaba, yanıtınızı şimdi gördüm. 5 senedir THY ile uluslararası uçuş yapıyorum, gördüklerimi yazayım:

1. Tuvaletteki krem,kolonya değişimini ben de farkettim. Önceden olan Rebul markasını çok beğenirdim şimdi kullanılanı ona kıyasla daha zayıf buluyorum ama kötü bulmuyorum. Seçimlerini neye göre yapıyorlar bilmiyorum ama belki sponsorluk anlaşmaları filan vardır. Neticede THY markasının kozmetik ürünlerini tedarik ediyorsunuz, bence THY ücret ödemiyordur bu ürünlere.

2. Tuvalet/ihtiyaç çantası gördüğüm kadarıyla standardını koruyor. Çantaları vb. değişmiş ama içeriğinin benzer kaldığını söyleyebilirim. Balm gibi ürünleri kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

3. Yeme/İçme konusunda şimdiye kadar hiçbir kesintiyle karşılaştığımı hatırlamıyorum. Su, servis saati dışı ikramlar (mutfaktan ufak tatlı/tuzlu yiyecekler ve çay,kahve,su vb almak hep mümkündü) içkiler, ana yemekler hep çok tatmin ediciydi. Hiçbir zaman eksik birşey için talep etmek ya da hostese sormak zorunda olduğumu hatırlamıyorum. İçkileri net anımsamıyorum ama, bira ve şarap dışında opsiyonlar vardı ancak ben uçuşta içmeyi sevmediğimden dikkat etmemiş olabilirim.

4. Yastık, örtü, kulaklık vb. ufak ama uçuş kalitesini artıran şeyler hep mevcuttu. Hepsi de yeni paketinde sunuluyordu. Uçuş dışında da kullanılmaya müsait, gündelik hayata uygun şeylerdi.

Neyse, birkaç ay sonra burayı güncellerim :)
  • burka  (08.01.22 23:53:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.