[]

Benzin zammı trafiği etkiler mi sizce ?

Benzine bir zam daha geliyormuş pzt.

www.aykiri.com.tr

Sizce artan zamlarla araç kullanmayı bırakan olur mu ? trafiğe gözle görülür bir etkisi olur mu ?

Ben pek ihtimal vermiyorum özellikle İstanbulda. Çok kalabalık şehir zaten.

 
hiç mi hiç zannetmiyorum. sallıyorum varil petrol olması gereken yer olan 85usd civarlarına çıkar ve dolar buralarda sabitlenir ve devlet ötv'sini almaya başlarsa benzin 16-17'leri görürse trafik seyrekleşir.

henüz trafiği azaltacak kadar pahalı değil. uzun yollar yerine insanlar uçağa ve trene yöneldi tekrar ama şehir içi için erken
  • avatar is back  (19.12.21 00:28:53) 
trafik azaldığı için yine kullanım artar
beyaz yaka henüz dibi görmedi

  • bir soru sorcam  (19.12.21 00:46:59) 
"Sizce artan zamlarla araç kullanmayı bırakan olur mu ?"
İstanbul'da değilim ama araç kullanımını azaltan tanıdıklarım var. Alışverişe ya da gezmeye hala araçlarıyla gidiyorlar ama işe gidiş-gelişte toplu taşıma ya da servis kullanıyorlar. Sabah trafiği burada azıcık da olsa azaldı gibi. Tahminim İstanbul'da azalmaz. Şehir çok kalabalık gerçekten.

  • ganbatte  (19.12.21 01:00:03) 
Ülkenin zengini de çok..onlar ülkeyi bırakıp gitmeyeceğine göre trafik azalmayacak. Ama orta direk zaten yok oluyor. Onların yerini dolduracak yabancılar ucuz diye akın akın ev ve vatandaşlık satın alıyor.
Bariz fark olmaz trafikte bence.

  • photo85  (19.12.21 01:03:30) 
aynısını geçen istanbul'daki bir taksi şöförüne sordum, evet yüzde 20 kadar fark etti dedi.


  • killerbee  (19.12.21 01:15:03) 
Bugün Nişantaşı'ndaydim 50 dakikadan fazla aracı park etmek için yer aradım, 6 katlı otopark buldum, en son katında bir araclik yeri zor buldum, bence oyna devam olur.


  • kleider  (19.12.21 02:25:29) 
azaldi zaten, hatta toplu tasima kalabaligi da azaldi millet eskisi kadar gezmiyor.

Devamli kilitlenen bir noktada oturuyorum, sadece kuryeler geciyor yoldan.
1 ay once hergun trafik kavgasi cikardi.

Otopark bulmak zorlasti, cunku arabayi koyan yerinden cikarmiyor :) 3 aracim var 1 aydir kullanmiyorum.
  • divit  (19.12.21 03:35:25) 
Tabi yollar bombos havasi yok sonucta 20 milyonluk sehir, yaya olarak dolassan yine tikaniyor.

Ama eski trafik sikisikligi yok.
  • divit  (19.12.21 03:37:08) 
Son birkaç aydır iş arkadaşlarımın 4de 1 arabalarıyla işe gelmeyi bıraktı. Servisle geliyorlar. Sorduklarımda da artık maddi olarak kaldıramadıklarını söylüyorlar


  • limonlu eksi  (19.12.21 08:50:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.