[]

Telefonda sadece WhatsApp'ın internetini kesecek bir uygulama?

Merhaba.
Android telefon kullanıyorum. Sadece WhatsApp'ın internet trafiğini kesecek ve ben o internet iznini geri açana dek kapalı tutacak bir uygulama arıyorum. Var mıdır bir uygulama?

Bir uygulama var, kullanıyorum ama VPN kullanıyor. Ben reklam engelleme uygulaması kullandığım ve VPN tabanlı olduğu için, bahsettiğim uygulama reklam engelleyici VPN'yi devre dışı bırakıyor. Onu da istemiyorum.

Bu bilgiler ışığında uygulama öneriniz veya alternatif çözüm öneriniz var mıdır?
(Whatsapp Plus gibi çakma/mod uygulama istemiyorum.)

 
Bu ozellik zaten bir cok telefonda var. telefonunuzun modeli ne?


  • mr.goodcat  (18.12.21 23:24:12) 
Kanka ben şöyle yapıyorum. Pil kullanımından WhatsApp i uyku moduna alıyorum. Ben açmadığım sürece WhatsApp uyku modunda. Bana mesaj da ulaşmıyor


  • allah yazdiysa bozsun  (18.12.21 23:34:31) 
@mr.goodcat: General Mobile GM21 Pro. Android 11.
@allah yazdiysa bozsun: Daha önce bu yöntemi denediğimde işe yaramadı. Yoksa o yöntem benim de aklıma gelmişti.

  • m e b  (19.12.21 00:57:46) 
@allah yazdiysa bozsun: Şimdi diğer telefondan mesaj atarak tekrar denedim ama mesaj gayet de iletiliyor (çift tik oluyor) ve bana da bildirim geliyor. Wi-Fi kullanıyorum, mobil veride de böyle.


  • m e b  (19.12.21 01:06:10) 
Bir iki gün önce birisine daha yazmıştım şöyle yapabilirsiniz;

Wp logosuna basılı tutup uygulama bilgileri/veri kullanım ayrıntıları/mobil veriyi devre dışı bırak, wifi devre dışı bırak.

Kullanacağınız zaman açar, işiniz bitince kapatırsınız.
  • uvbray  (19.12.21 01:32:39) 
@uvbray +1

uygulama bilgilerinden yapabilirsin.
  • yeninesiltupcu  (19.12.21 01:39:35) 
Pil tasarrufundan google zimbirtirlarini kapatirsan yine mesaj alamiyor.

Bir de netguard uygulamasi var, herhangi bir uygulamanin internetini tamamen kesiyor.
Yapay vpn
  • divit  (19.12.21 14:14:49) 
@uvbray: yukarıdaki arkadaşların dediğine ek olarak bunu yapmıştım zaten ama olmadı. Hem arka plan verilerini kısıtladım, hem uyku modunda aldım hem de zorla durdurdum ama olmadı.

@divit: Soruda kullandığımı belirttiğim uygulama oydu. Gayet de kesiyor ama dediğim gibi VPN oluşturduğu için VPN tabanlı kullandığım reklam engelleme uygulamasını devre dışı bırakıyor aynı anda iki VPN çalışmasına izin verilmediği için.


Neyse belki benim gibilerine çözüm olur diye buraya da yazayım: Killapps diye uygulama indirdim, WhatsApp'ı seçip onu daima uyku modunda tutmasını sağladım. Ben WhatsApp'a girene kadar da uygulama aktif olmuyor.
  • m e b  (19.12.21 16:39:02) 
Sizin telefonunuzda olur mu bilmiyorum ama kendi telefonumu baz alarak: kablosuz bağlantı ve ağlar (internet acip kapattigim yer) -> veri kullanimi -> ağ erişimi. bende böyle bir yer var ve buradan bütün uygulamalar icin wifi ve mobil veriyi kullanıp kullanamayacaklarini belirleyebiliyorum. o internet kismini bir kurcalayin belki sizde de vardir


  • Olric  (19.12.21 20:03:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.