[]

Milyonluk evleri kim alıyor ?

Ev satın almaya kalkistik, ama milyonun altında ev yok kim alıyor lan bunları psikolojim bozuldu resmen. Bu pars çalışılarak kazanmayacagini herkes biliyor nasıl satılıyor bu fiyatlara aklım almıyor. Ucuz yollu ev tavsiyesi olan arakdaslar mesaj kurumu yesillendirbelir:)
P.s Ankara



 
bugun ben de sorguladim aynisini. bir gyo'nun lansmanina giden bir arkadasim anlatmisti. daha ortada ev yok, baslamis bir insaat yok sadece maket proje var ve on satisa acilmis evler. millet birbirini ezmis siraya girebilmek icin. arkadasimin gozunun onunde tanesi 4.5 milyon tl'den 10 tane daire satin almis adamin biri. hayir arap degil.

onlar zengin degil sanirim biz fakiriz :)
  • in vino veritas  (18.12.21 22:51:41) 
Zaten eline para geçtikçe ev araba almış insanların ellerindekiler değerlenince satıp satıp üstüne biraz koyup büyüttüler. Ya çok fazla evler alabiliyorlar artık ya da daha güzelinde/büyüğünde oturuyorlar.

Benim gördüklerim böyle. Ama hiç yoksa mesela.. almak imkansızlaştı artık evi de arabayı da.

10 tane falan adam ticaret ile uğraşıyordur herhalde. Arap değilse bile araplara veya da işte yurt dışına bir şeyler satmış olabilir. Kendi büyük ölçekli bir işi olabilir.
  • ananiyimioguz  (18.12.21 23:06:18 ~ 23:06:47) 
herkes plazada kole degil ki ulkede.
ilkokul mezunu olup ticaret yapip zamaninda buyumus bir suru zengin var. okumus, aileden zengin olup kendi isini kurmus kesim var. zengin cok yani herkes etrafina bakip fakirlik var saniyor. yok fakirlik falan, biz beyaz yaka kesim fakiriz sadece.
bir de zamaninda dugun takisiyla vs ev alip onu satip ustune koyup alan kesim de var.
  • Kittie  (18.12.21 23:11:44) 
Normal dumduz beyaz yakayim.
Orta sinif arabam var satsam yarim milyonun ustunde ediyor.
Yazin satip baska model alacaktim alsaydim simdi 800bin edecekti. Biraz kredi cekip arabayi satsam ev ediyor ama benim istedigim evler 4 milyon oldu.

Gordugun gibi 30 ustu adam icin siradan bir ev cok zor degil.
Yeni kusak icin zor hatta imkansiz oldu.
  • divit  (19.12.21 00:44:47) 
Zenginler daha zengin. Paraları dolarda orda burda. Onlar ve yabancılar çerez gibi kapışıyor evleri.ankarada 2 milyon altına hersey çöp şu an


  • photo85  (19.12.21 01:05:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.