[]

Aselsan Katar

Yanlış anlaşılmasın bilmediğimden ve burada konu hakkında daha bilgili olan kişiler olduğu için soruyorum. Aselsan Katar isminin tescillenmiş olması Aselsan'ın kesin satıldığı anlamına mı geliyor? Bunu şu nedenle soruyorum Aselsan Bakü ve Aselsan Ukrayna şirketleri de var mesela, benzer bir durum olabilir mi yoksa kesin satılmıştır diyebilir miyiz?




 
satılma falan yok.


  • ghilleinthemist  (18.12.21 15:28:09) 
Yok be abi bir sürü ülkede daha iştirak şirketi var.

twitter.com

Cumhuriyet falan da ortalığı velveleye vermek için satıldı falan yazmış bu nasıl gazetecilik.
  • chicha_v2  (18.12.21 15:48:39) 
Yani ortalıkta satıldı vs denilince ben de şaşırdım.


  • Zaman Tamircisi  (18.12.21 15:51:49) 
Satılmasıyla alakası yok tabii ki


  • kaptankedi  (18.12.21 18:36:02) 
Bu kadar gündem olmasının nedeni nedir o zaman işin içinde Katar olması mı? Başta da dediğim gibi Aselsan'nın başka ülkelerle de girişimi var Katar'ın pozisyonu bu ülkelerden farklı mı? Yani Aselsan Ukrayna ile Aselsan Katar'ın bi farkı var mı?


  • Zaman Tamircisi  (18.12.21 18:42:04 ~ 18:43:06) 
Gündem olmasının sebebi ülkeyi satıyorlar algısı oluşturmak, bir şirket satıldığında ismi değişerek mi satılır?


  • syabk  (18.12.21 18:55:03) 
Açıkçası konuya çok hakim değilim AKP'nin bir tane ekonomik hamlesini de doğru bulmuyorum ama bu Aselsan olayında aslında olanla bize yansıtılan çok farklı gibi geldi bana o nedenle merak ettim.


  • Zaman Tamircisi  (18.12.21 19:04:27) 
Aselsan katar isim tescili katarın satıldığı anlamına gelmez, ama satılmayacağı anlamına da gelmez. Katar geliyor gidiyor, bize uçak falan veriyor, biz onlara ne veriyoruz, be vereceğiz bilmiyoruz. Tescil işi sonradan türkiye aselsana da uzanacak bir ortaklığın ilk adımı da olabilir. Şeffaflık olmadığı zaman her şey olabilir.


  • orhan tv  (18.12.21 20:43:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.