[]

Şu şirketlerin vaadleri ne kadar dogru?

www.eksiduyuru.com


Burada bahsettigim arkadasim icin arastiriyorum.

emirvarlik.com


Anladigim kadariyla musteri isterse kendi banka borclarini bu sirkete devredebiliyor. Sirket borclarinizi kendisi kapatiyor ve siz sirkete borclu oluyorsunuz. Yani sadece tahsilat araciligi yapmiyor bu sirketler. Batik kredileri bankalardan satin almakla kisitli degiller.

Dogru mu anlıyorum? Ne derece guvenilir bir sistem sizce?

 
Borcunu baska sirkete devretmenin ne avantaji olabilir ki?
Bu sefer tum akrabalarini arayip borcunu ode dese ne yapabilirsin.

Alacagini satsan anlarim da borc satmanin ne kari var anlamadim.
  • divit  (18.12.21 14:43:31) 
@divit; durum soyle. Eski duyurumdaki arkadas tikanmis durumda. Borcunu yapılandırip uzun vadeye yayarak tek yere daha rahat odeyecek. Bankalar kredi vermedigi icin bunu su an banka kanaliyla yapamiyor.


  • goklerdengelenkarar  (18.12.21 14:46:44) 
Bu şirketler normalde bankalardan batık kredileri çok düşük fiyata alıp ondan sonra insanlardan ne koparırlarsa tahsil edip para kazanmaya çalışırlar. Bazılarının insanları çağrılarla yıldırmaya çalıştığı, hacizle falan tehdit ettiği de görülmemiş şeyler değil. Açıkçası herhangi bir bankanın kredi vermediği bir insanın bütün borcunu kapatmaları için aklıma gelen tek sebep çok yüksek bir faizle bunu yapmaları. Ancak sanıyorum ki yasal olarak tahsil edilebilecek faizin de bir sınırı var. Dolayısıyla ticari açıdan firma açısından fazlasıyla riskli ve anlamsız duruyor.


  • salihdt  (18.12.21 15:04:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.