[]

Hesaplı ve kaliteli PVC doğrama uygulaması yapan firma önerisi

Merhaba, lokasyon İstanbul Kadıköy.

Eski evin PVC doğramaları değişecek. Egepen, Pimapen, Winsa gibi iyi markalarla yeniletmek istiyorum ama piyasa durumları karışık olduğu için şu an teklif verebilen ve verdiği teklifi güzelce yapabilecek bir uygulayıcı firma arıyorum. Bunları yaparken de kalitesine göre en uygun fiyatı veren yeri bulmak istiyorum.

Sizce en iyi fiyatı elde etmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Var mıdır istanbulda PVC'cilerin bir arada olduğu bir küçük sanayi sitesi, mahalle, bölge?

 
PVC pencerede doğramacıların öbeklendiği bir bölge ya da sanayi sitesi görmedim şahsen, yıllardır sektörün içindeyim.

Ama tavsiyem markadan ziyade uygulayıcıyı seçmeniz, çünkü bilnen markalar arasında kalite farkı yok gibi bir şey, ama kötü bir uygulayıcı en kaliteyi markanın malını bile heder edebilir.

Hele bir de montajı kötü olursa eyvah eyvah, bu yüzden markaya takılmayın, tavsiye ile usta/üretici arayın.

Şu ara en kötü şey fiyat istikrarı yok, cama çok sık zam geliyor. Verdiği fiyatın arkasında durabilecek, zamanında teslim edebilecek güçlü ve tecrübeli birini bulun.
  • John Bloor  (18.12.21 10:58:45) 
@John Bloor çok teşekkürler abi. Usta tavsiyeniz olur mu? İletişim bilgisi buradan paylaşmak istemezseniz, DM'den de ulaşabilirsiniz.


  • bensenobizsizonlar  (18.12.21 17:35:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.