[]

Arabamın radyosu bozuldu

Aniden hiç çalışmamaya başladı. Servise gösterdim teybi bozuk dedi elektrikten değilmiş.

Neyse, 300e ve 800e iki farklı seçenek var. Hangisini yapayım çok fark olur mu?
Bir de radyo yerine 1200e filan ekranlar var multimedya onlardan mi taktirsam? Bunlar radyo gibi çalışıyor mu?

Sizce?

 
orijinal teyp ekransız ise ve 1200 olan android teyp ise 1200 olan. 1200 az geldi bana gerçi ama onlar epey işe yarıyor. internet paylaşıp google maps, yandex.navi falan kullanabiliyorsun. radyosu da normal radyo zaten. radyo gibi çalışıyor. internete falan ihtiyaç duymuyor.


  • himmet dayi  (17.12.21 15:10:23) 
Başka bir oto elektrikçisine göster.


  • Erva  (17.12.21 15:11:16) 
Basit bir arıza da olabilir, hiç enerji yoksa besleme girişinde basit bir hata vardır yüksek ihtimal.

Bir elektronikciye gösterin teybi, oto elektrikçi anlamaz.

Hatta istanbul'daysan bırak bana bi bakayım, gözle görülür basit bir şey ise hallederim, hobi olarak elektronik kurcalayan adamım. Gözle görülür bir arıza yoksa zaten tamiri de zor olur ama yine de bir elektronikciye göstermek gerekir.

Bazen 5-10 liralık entegreler yüzünden oluyor böyle arızalar.
  • John Bloor  (18.12.21 11:23:42) 
klasik radyoların bozulduğunu görmedim hiç

fakat istanbul'da garantisi bitmiş bilgi eğlence ekranlı modern sistemlerin bile tamiratını yapan firmalar var, onlarla konuşulabilir. ben birini biliyordum esin elektronik miydi esen elektronik miydi ama bulamadım google'da.

eğer alacaksan da nexvox gibi saçma markalar değil de kenwood gibi, alpine gibi markaların carplay'lı vesaire güzel ürünlerini alabilirsin.

bunlarda radyo özelliği de var, komple android tablet gibi olanları da var.
  • rain when i die  (18.12.21 11:52:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.