[]

su an kredi cekebilen var mi

dun yapi kredi onayli krediniz hazir diye taciz telefonlari aciyordu, iplemedim. mobil aplikasyonda da 69k tl hazir, kullanmak icin tiklayin falan diyordu.

bugun 30k cekip osmanli serbetine basayim dedim, bankamiz politikalari cercevesinde bla bla diye hikaye anlattilar. serbete basacagimizi mi anladi lan bunlar.


bunun disinda kardesimin de iki ayri bankadan onayli kredisi vardi, ona da cikmadi.

 
bankalar özellikle özel olanlar kredileri kısıyor, kamu bankalarına devlet baskı yapıyor sermaye artırımı ile körüklemek için ama diğer taraftan da millet dolar almasın diye uğraşıyorlar. her tuşa basmaya çalışınca böyle oluyor.


  • passion rules the game  (17.12.21 10:15:27) 
dün asgari ücret açıklanmadan bir saat önce falan durup dururken aklıma geldi, yapı kredi'deki ön onaylı kredimi çektim.
sonrasını bilemiyorum ama yazdığınızı okuyunca iyi ki çekmişim dedim.

  • blatta hiberna  (17.12.21 10:20:33) 
dün bddk şunu yayınladı.

www.bddk.org.tr

yani diyor ki, "tl kullanıp hemen akabinde dolar aldıysanız size sürprizler hazırladım". gerçi biraz zor ama yine de bilginiz olsun.
  • posthuman  (17.12.21 11:36:22) 
bir soru da benden, ön onaylı kredi çekerken birisiyle muhatap olunuyor mu? Belge bilgi soruyorlar mı yoksa direkt yatıyor mu hesaba?


  • do you remember me  (17.12.21 11:51:09) 
direkt yatmasi lazim, bugune kadar hic kimse ile gorusmedim online kredi cekimleri icin


  • bollocks44  (17.12.21 12:07:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.