[]

anneye hediye

anneme hediye almak istiyorum. hediye alma konusunda iyi değilimdir. şöyle bir cüzdan buldum. nasıl sizce? ayrıca başka hediye öneriniz varsa yazabilir misiniz?

www.trendyol.com


 
  • msb  (17.12.21 09:24:08 ~ 10:59:47) 
Bence beğendiğiniz cüzdan çok güzel.


  • pispinti  (17.12.21 10:42:41) 
cüzdanın şekli güzel ama suni deri olduğu için o fiyat eder mi bilemedim. anneler ev hediyesi de severler aslında türk kahvesi makinesi olabilir bireysel hediye olarak şal olabilir. fiyatları biraz yüksek olsa da yargıcı beymen gibi markaların outlet bölümlerinde hoş şeyler var ve istenirse çok güzel kutuda yolluyorlar sunum olarak da göz dolduruyor. paşabahçe mağazalarında da anneleri mutlu edecek şeyler var.


  • iwillsee  (17.12.21 10:55:37) 
annem taki cok sever, ozellikle kristal mevzularina bayilir. 108niyettasi diye bir yer boyle kristalli bileklikler kolyeler yapiyormus hem de niyete gore yapiyormus!!tam annemlik diye dusundugumden ondan aliyorum :)
eger sizin anneniz de seviyorsa boyle seyleri bakabilirsiniz bence

  • 65 derece  (17.12.21 14:25:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.