[]

iş görüşmesinden sonra olumlu geri dönüş süresi

aldığınız olumlu geri dönüş, iş görüşmesinden kaç gün sonra oldu?




 
Bence bu hiç belli olmuyor. Ertesi gün arayan da oldu beni; bir hafta sonra arayan da, iki hafta sonrasinda arayan da. Eşimi bir şirket 2 ay sonra aramıştı geçen sene, o çoktan başka bir yere başlamış; deneme süresini geçirmişti bile. Şirketin büyüklüğü, eleman ihtiyacı vs gibi konulara göre değişiyor.


  • fraise  (16.12.21 12:21:48) 
Üçüncü görüşme genel müdürleydi. Görüşmeden 1 saat sonra aramışlardı. İşe alımla ilgilenen İK çalışanının ilgisi, şirketin büyüklüğü, ihtiyaç durumu önemli.


  • dissendium  (16.12.21 12:53:45) 
Kesinlikle değişkendir bu ve önemli olan sizin açınızdan görüşmenin nasıl geçtiği. Bana bir iş görüşmesinden 2 ay sonra dönmüşlerdir, o ikinci görüşmeden sonra bir ayda bir ilerleyen görüşmeler olmuştu ve işe başlama ilk görüşmeden neredeyse 5-6 ay sonra olmuştu.

Yine bir başka görüşmemde, ilk görüşmeyi yapıp eve dönerken dönüş yapmışlardı.
  • va  (16.12.21 13:10:12) 
ilk isim ertesi gun aramisti, ikincisi 1 hafta sonra, sonuncusunda ise is gorusmesinin sonunda ne zaman baslayacaksin diye sorulmustu ve ihbar suren biter bitmez gelmeni istiyoruz denmisti.

isyeriyle ilgili bir durum ama bence. hemen aramayabiliyor her yer, karar vericiler toplanamayabiliyor ya da gorusulecek cok fazla insan oluyor surec uzuyor. bazen de cok cok acil eleman ihtiyaci varsa uygun bulduklari kisiyi hemen cagirabiliyorlar. bana ne zaman baslayacaksin diye soran sirketin patronuydu mesela, onun o anda karar vermesi yeterli olmustu. 1 hafta sonra arayan da kurumsal bir sirketti, nispeten hizli bir ise alim yapilmisti.
  • in vino veritas  (16.12.21 13:11:33) 
genellikle uzun sürmüyor.
bazen öncelikli adayın teklifi kabul etmediği durumlarda v.s. sıra size gelene kadar uzayabiliyor.

  • nuisance  (16.12.21 14:36:30) 
bir seferinde, ben görüşmeden çıkıp evde gidene kadar teklifi göndermişlerdi.

bir seferinde ise tam bir ay sonra teklif gönderdiler.

yani her şirketin dinamiği, prosedürü vs. farklı.
  • delidir yakalayin  (16.12.21 16:18:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.