[]

yüze c vitamini serumu

çok lazım bi şey mi sizce? hangi marka iyi? garnier nasıl?




 
hayır, ağızdan alsan hem çok daha ucuz olur hem ce bence genel sağlık için çok daha etkili. ben kullandım ama fark göremedim. madecassol bile daha iyi.


  • Wakatakakage  (15.12.21 20:57:32) 
"çok lazım bi şey mi sizce?" hayir degil. benim izledigim dermatologlar c vitamini asiri instabil oldugu icin cilde topikal bir sekilde uygulayinca herhangi bir etki gostermedigini soyluyor. yani teorik olarak faydali olabilir ama pratikte etkisiz. anladigim kadariyla faydasini kanitlamis bir calisma da yok.


  • hot potato  (15.12.21 21:27:48) 
Instagramdaki Sosyaleczaci bu konularda cok iyi bilgiler veriyor


  • kuehles blondes  (15.12.21 22:22:37) 
Bildigin duz asit abi, askorbik asit adi ustunde. Bir de yalandan bunu marka yapmislar.
Cilde asit surmenin etkisi neyse o iste.
Her sene baska bir asit cikariyorlar.

10 kurusa uret 300 liraya sat gitsin urunu.
Belki faydalidir ama diger asitlerden ne farki olacak ph'i sudan dusuk herhangi bir hammadde iste.
  • divit  (15.12.21 23:15:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.