[]

Covid sahte pozitif olabilir mi?

Anneannem biraz rahatsızlandı, öksürüğü ve halsizliği vardı. Doktora gittik doktor baktı covidle alakası yok deyip antibiyotik yazdı. Ancak birkaç gün önce görüştüğü biri de rahatsızlandı diye biz test yaptırdık her ihtimale karşı. ve maalesef pozitif çıktı :/ sağlık bakanlığından ilaç getirdiler, bu ilaç konusunda da kafamız çok karışık, etkisi yan etkisinden fazla diyorlar. Anneannem kalp hastası olduğu için çekimser kaldık. Bir yandan antibiyotiği de içmeyin dediler covid diye. Ama sahte pozitif olabilir mi acaba, bu durumda boşuna antibiyotiği içemiyor olacak. Benzer bir tecrübe yaşamış olan var mıdır, ne yapacağımızı şaşırdık da :/




 
sahte negatif bilinen bir şey de sahte pozitif'i ilk kez duyuyorum. bence siz pozitif gibi hareket edip kendisinin kalp doktoruyla sürekli irtibatta kalıp ilerleyin. ilaçlar için vs. geçmiş olsun.


  • makarnavodka  (15.12.21 18:02:10) 
Sahte pozitif sahte negatife gore cok daha az ama olabiliyor (bizzat basima geldi)

Bir test daha yaptirin bence ya da makarnavodka’ nin dedigi gibi doktorla konusup ilerleyin. Sonucta yasli ve hasta birisiymis covid sikinti yaratabilir. Ilaclarin kullanilip kullanilmayacagiyla alakali bir sey soyleyemem.
  • kuehles blondes  (15.12.21 22:25:25) 
Sahte değilmiş maalesef, dedem de pozitif çıktı. Teşekkür ederim yanıtlarınız için.


  • anneboleyn  (16.12.21 20:12:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.