[]

cem yılmaz - diamon elite platinum plus

ya ben bu gösteriyi canlı izlemek istiyordum bir türlü denk gelememiştim. netflix'ten sonra canlı devam eder mi? ya da saçma olmaz mı online izledikten sonra canlı da izlemek? canlı izlicem diye de bekleyemem :(




 
Cem Yılmaz instagram'dan bu repertuarla olan gösterilerimi bitiriyorum yazmış biraz önce. Son gösterim Netflix'de diye eklemiş.


  • Abdurrahman  (15.12.21 13:47:30) 
gösteriyi canlı izlemiş biri olarak söylüyorum. tv'de seyrettiğin kadar iyi olmuyor canlı :) en azından bende öyle olmadı. eğer olmazsa da çok üzülme diye söylüyorum.

anlıyorum şu adamı bir canlı izleyelim diyorsun ki ben de öyle dedim ama hem canlı izlerken durum o kadar akıcı olmuyor, hem de gözünün önünde sadece cem yılmaz olmuyor tv'deki gibi. etrafında dikkat dağıtan şeyler olabiliyor, mimiklere tv'deki kadar hakim olamıyorsun. ha şu da var tabi ki ama çıkmadan bir şey söyleyemem o konuda: bu gösterisinde hafiften siyasi göndermeler içeren espriler de var. imamoğlu, isim vermeden ak parti seçmeni vs. üzerinden. cem yılmaz gösterisine giden kitlenin genel siyasi duruşu belli olduğu için gösteride yapabiliyordu bunları ama tüm türkiye'nin izleyeceği bir kayıtta bu bölümler olur mu o kadarını bilmiyorum açıkçası. o konuyu ben de merak ediyorum ve sırf o yüzden netflix'e gelince tekrar izleyeceğim.


bence stand up gösterisinin canlı olmasının hakkının verilmesi için şu yeni nesil stand upçıların yaptığı gibi bar ortamında veya daha küçük bir alanda daha küçük bir kitleye yapılması gerekiyor. yani adam anlatırken dağa taşa anlatır gibi değil de orada bulunan 50-100 kişiye anlatır gibi anlatması gerekiyor. tadı öyle çıkar. birebir etkileşim işi çünkü büyük ölçüde gülmek. sana bakarak bir şey anlatacak, sana yakın olacak, her türlü vücut dilini,e, mimiğine hakim olacaksın vs. Aksi gibi yeni nesil bu şekilde stand up yapıyor ama hakikaten komik değiller :) (en azından benim izlediklerimden ya bu çocuk iyi galiba gideyim de izleyeyim dediğim olmadı)

sorunun cevabı ile alakası yok ama yazayım dedim :)
  • syozkn  (15.12.21 20:06:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.