[]

arabamı satıp ev alsam mı?

2 sene önce sıfır megane almıstım su an fiyatlar iyi iken satsam mı? gebze civarı ev alsam mı? arabaya ihtiyacım pek yok, bekleyeyim mi bir süre daha?




 
Üste koyup aldığın her şey kar. Hiç düşünme.


  • neymis  (14.12.21 20:15:29) 
Ben de aynısını düşünüyorum da arabaya alışınca arabasızlık zor gelir


  • glamdr1ng  (14.12.21 20:18:46) 
bence de ev daha önemli ama gebzede de bir istanbul depremine bakabilir şimdi :(


  • ananiyimioguz  (14.12.21 20:19:06) 
bugun 50bin avroya alinan bir aracin degeri 15 sene sonra 5 bin avroya dusecek. 50bin avroya alinan ev ise en kotu ihtimalle degerini koruyacak, eger prim yapmazsa. Sifir araba almadan once basini sokacak ev isini cozmek lazim. O yuzden aractan kurtulup evi hallet. Arac isi cozulur, ev sahibi olmadan sifir araca binmek hatali.


  • cooperr  (14.12.21 20:45:47) 
Gebze’de metro inşaatının bitmesine 2-3 sene var sanırım? O inşaat bitince Gebze İstanbul Anadolu Yakası’nda pek çok yere iletişimin açık olduğu bir yer haline gelecek? Hem Marmaray hem de metro hattıyla ulaşılabilen bir yerden bulsan mesela, İstasyon Mahallesi gibi? Tadından yenmez. Ama Eskihisar ve Darıca çok zarar aldı depremde haberin olsun, oralar en güxel yerler ama uzak durmak lazım fay geçiyor olabilir. Fatih Devlet Hastanesi’nin civarı hem hastane bölgesi hem de depremde az zarar gördü, oralara bakabilirsin.

Kısaca kardeş, Gebze’ye yatırım şu sıralar makul geliyor bana, 2-3 sene sonrasını düşününce. Bugünün Avcılar’ı olacak belki ama Fatih’te çalışıyorsak Avcılar’da ev tutmadık mı kaç defa?:)
  • damba  (14.12.21 23:42:15) 
ev al ama mutlaka üzerine konut kredisi ile al, gelecek hiperenlfasyon ortamında ne iyi karı tl borclanarak yaparsın.


  • nuisance  (15.12.21 10:05:45) 
kesinlikle al. araba karın doyurmaz ama her ay kapıya kira için ev sahibinin dayanması hoş değil


  • photo85  (15.12.21 19:08:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.