[]

Getir mi Daha iyi Banabi mi?

Getir'i ilk defa birkaç gün önce kullandım. Kampanya olarak Getir diğerinden kat kat daha iyi. Banabi biraz cimri kalıyor ama Getir inanılmaz yavaş. Acil bir işimiz olduğunda sipariş versek, boşuna çağırmış olacağız.




 
ankara çankaya'dayım, benim bulunduğum bölgede banabi daha hızlı, getirin indirimleri daha avantajlı.

istanbul maltepe'deyken de aynıydı.

acil bir şey lazımsa banabi'den istiyorum.
  • blatta hiberna  (14.12.21 12:41:07) 
Ikisini de seviyor ve kullaniyorum.


  • balpolen  (14.12.21 12:48:21) 
Zaman sorunum yoksa avantaj bakımından en iyisi getirbuyuk.


  • a darkness coming  (14.12.21 12:56:15) 
Sadece indirim kuponu varsa siparis veriyorum ama indirim kuponuyla getir daha iyi. Yemeksepeti indirimli tutar uzerinden min sepet tutari belirliyor ve getire gore daha yuksek


  • floydian  (14.12.21 13:25:29) 
Getir ve banabinin fiyatları çok pahalı artı getirme ücretide var. İndirim kuponu bile olsa yinede marketlere göre çok yüksek kalıyor. Ben en çok Trendyol hızlı market ve hepsiexpress kullanıyorum.fiyatlar market fiyatları veya çok daha yakın hemde getirme ücreti yok.
Hatta Trendyol devamlı 50ye20 veriyor.

  • astronom bey  (14.12.21 13:56:01) 
Migros hemen


  • potsdamer  (14.12.21 14:14:05) 
Ben zamanım varsa ikisinde de aynı sepeti yapıp hangisi ucuzsa onu alıyorum. Bazı ürünlerde yarı yarıya farkedebiliyor. Çoğunlukla Banabi daha ucuz oluyor.


  • marla is in my head  (14.12.21 14:25:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.