[]

Seyahat için alınan pcr testi

Yurtdışına çıkışta alınan pcr testinde seyahat için olduğu bilgisi yazıyor mu?

Devler hastanesinden 170 tl ödeyerek test yaptırdık, sonucu e devletten alıp gidebilir miyiz hava limanına? bizim pcr testinin üzerinde seyahat ile alakalı bi bilgi yazmıyor. Yazmalı mıydı emin olamadık.


 
Pasaport numarası yazması gerkiyor diye biliyorum.


  • ludwig boltzmann  (14.12.21 12:04:20) 
ulkeye gore degisiyor olabilir. bizim gittigimiz yer sonuc uzerinde mutlaka pasaport numarasi belirtilmesini istiyordu ve ingilizce sonuc disinda bir belgeyi kabul etmiyordu. gideceginiz ulkenin sartlarina gore kontrol edin sonuc belgenizi.


  • in vino veritas  (14.12.21 12:22:36) 
bedava olanda kocaman yurtdışına çıkış amaçlı kullanılamaz yazıyor. o yazmıyorsa doğrudur. e-devletten barkodlu belge alıp kullanabilirsiniz direkt.

ayrıca üstte söylendiği gibi bazı ülkeler için mutlaka pasaport numarası yazması gerekiyor.
  • hadsafhada  (14.12.21 13:14:38) 
Pasaport numarası var ve 'yurtdisina çıkış amaçlı kullanilamaz' ibaresi yoksa; e-nabizdaki ingilizce belgeyi alıp götürebilirsiniz direkt. Ben geçen hafta o şekilde uçtum.

Normal PCR testlerinde pasaport numarası yok ve kocaman bir ibare var yazıldığı gibi.
  • fraise  (14.12.21 14:16:26) 
170-TL gecirdikleri için seyahat içindir diye yazıyoru:-)


  • ankarakecisi  (14.12.21 21:59:42) 
LaZım olanın faydalanması için yazayım,

Pasaport numarası alanı olsa da pasaport no yazmıyordu bizimkinde. Belge ilk çıktığında yalnızca e nabız barkodu mevcuttu üstte sağda. Sağ altta healt pass barkodu olmalıydı avrupada geçerli. Bununla alakalı hastaneye tekrar gittik. Onlar da bu şekilde problem yaşamazsınız dediler. Eve gidince tarayıcı üzerinden tekrar açtık, healt pass barkodu da sağ alt köşeye gelmişti. Belli bir süre sonra geliyor olabilir, tarayıcıdan açınca geliyor olabilir ya da biz sormaya gidince doktor bi şeyleri değiştirmiş olabilir sistemde bilemedik. Ama bunun dışında seyahat ile alakalı bi bilgi yazmıyordu test sonucunun pdfinde.

Fransa pasaport no olmasını beklemiyormuş. Sorun olmadı sonuç olarak geçerken.
  • zimbirik  (15.12.21 16:14:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.