[]

airfryer aletleri sizce işlevsel ve faydalı mi?

piyasada mevcut airfryer aletleri sizce işlevsel ve faydalı mı? kızarmış patates gibi şeyleri çok tüketen ama yağda kızarınca fazla kalori almaktan muzdarip bana faydalı gibi geliyor.. ama gerçekten işlevsel ve iyi bir ürün mü kullananlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.




 
Bence cok da degil. Fanli firinda da benzer sonuc alinir. Tabii ki o kadar iyi olmaz ama benzer diyorum sonucta.


  • floydian  (13.12.21 15:34:18) 
air frayerlerin büyük boyları oldukça pahalı.

yani hamburger yanında verilen bi avuç patates kızartmasıysa sorun evet alıp kullanabilirsin. yok ben 4 kişilik 5 kişilik pişireceğim bir kilo bi seferde pişireceğim dersen fiyatları çok artıyor.


ayrıca bimde satılan hazır patatesler fanlı normal bir fırında çok güzel oluyor arkadaşın dediği gibi.

alta yağlı kağıt seriyorum, patatesleri de 2 3 çorba kaşığı yağ ile yağlayıp üstüne az biraz tuz atıp atıyorum fırına. tabi aralıklı koymaya çalışıyorum.

bir bim patates paketinin yarısı 1 tepsiye sığıyor.
  • killerbee  (13.12.21 15:37:09 ~ 15:38:41) 
  • blatta hiberna  (13.12.21 15:37:54) 
Airfryer hediye geldi ve çok memnunum. Hediye olmasaydı büyük ihtimalle parama kıyıp almazdım ve çok şey kaybederdim. Patates kızartması, tavuk ve köfte konusunda çok memnunum. Biberi de güzel kızartıyor ama mesela patlıcan kızartması için epey bir yağlamanız lazım. Fırınla benzer gibi görünse de performansı farklı. Ama hakikaten çok pahalı.


  • SiyamkedisiZorro  (13.12.21 16:06:06) 
hiç kullanmadım fakat refika birgül bayılıyor,öve öve bitiremiyor.


  • d e j i n  (13.12.21 19:14:26) 
Firin icin yer yoksa alternatif olabilir ancak, ufak porsiyonlari cok guzel pisiriyor ama firin varken alinmasi gereksiz benim gozumde
Refikaninda sponsoru surekli guzellemesinden boo geldi

  • eja  (13.12.21 21:28:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.