[]

Ayakta durunca oluşan sırt ağrısı

3 gün önce starbucksta işe başladım.
işe başladığımdan beri bir şey fark ettim, ayakta hareketsiz durduğum zaman sırtımın her iki tarafına ağrı giriyor. hareket halindeyken, yani yürüdüğüm zaman veya oturduğum zaman ağrı hissetmiyorum. aynı zamanda yol bisikleti kullanan birisiyim, bisiklete bindiğim zaman bile ağrı olmuyor. sadece ayakta sabit durunca ağrı hissediyorum.

üstelik biraz duruş bozukluğum var ve sırtımı 2 dakikada bir hareket ettirdiğim zaman kütlüyor.

sizce bu ağrıyı korse ile azaltabilir miyim ?

 
Ben de yürürken hissetmiyorum ama otururken de hissediyorum bazen. Uzanmak rahatlatıyor daha çok. Ortopedi doktoruna muayene olduğumda sırt için yapılan bi iğneden bahsetmişti, o da rahatlatıyormuş. Korse aldım, henüz takmaya başlamadım. Muhakkak oluyordur faydası doktor tavsiye ettiğine göre.
İmkanınız varsa muayene olsanız, film de cektirebilirsiniz. Ben de boyun duzlesmesi gördü doktor, sırt ağrısına neden olurmuş. Kasların zayıflamasından kaynaklı olduğu için hareket, barfiks önerdi.

  • Janisser  (13.12.21 02:15:03) 
Aynı sorun bende de var, hem belim hem sırtım kopuyor ayaktayken. Duruş bozukluğu kaynaklı ve kasların zayıflığından oluyor. Fizik tedavi uzmanı egzersiz veriyor bir gösterin derim


  • kostüm çok güzel prenses misiniz  (13.12.21 14:04:23) 
korsenin yarardan çok zarar getireceğini düşünüyorum. probleminiz büyük ihtimalle kas güçsüzlüğünden kaynaklanıyor. korse, kasların daha da güçsüzleşmesine neden olabilir.


  • marcelorios  (13.12.21 22:28:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.