[]

Akilli saat tavsiyesi

3 soru

1. Oppo watch 46, nasi bilirsinzi?

2. Samsung galaxy serisinden hangisini tavsiye edersiniz?

3. Sarj suresi benim icin onemli. Buna gore tavsiyeniz var mi?

 
www.casio-intl.com
www.casio-intl.com

Bu iki modeli düşün derim.
  • garylineker  (12.12.21 22:49:18) 
Şarj süresi önemli dediğiniz için: Garmin modellerine de bakabilirsiniz.


  • kaptankedi  (12.12.21 22:52:06) 
Oppo'nun bir modelini kullanıyorum alet gayet güzel fakat yazılım inanılmaz kötü, kötü ötesi tamamen hindistan pazarına dönmüş vaziyetteler ve orada olan özelliklerin yarısı yok buradaki app'ta yazılım bakımından yerlerde sürünüyor tavsiye etmiyorum.

En azından düşündüğünüz modeli kullanan biriyle app mevzusunu konuşun ne vaziyette. benim modelde güncelleme ile yekün app çalışmaması ve onu düzeltirken bildirimleri bozmalar bu esnada eski versiyon apk arayıp bulup onu kurmam haftalarca düzelmemesi falan gibi kabul olmaz hatalardan bahsediyorum eksik özelliklerin yanı sıra.
  • hedep  (12.12.21 22:56:20 ~ 22:57:27) 
Opponun kare cerceveli olmasi ve bir iki iyi yorum almasindan oturu akilda tuttugumu soyleyebilirim. Ote yandan samsung modelleri aklimi celiyor bayadir telefonda da galaxy kullanip memnun oldugum icin. Onun disinda casio veya garmin pek estetik gelmiyor bana


  • KidLazer  (12.12.21 23:11:25) 
Casiolardan uzak durun. Kolda Çocuk saati gibi duruyor. Xiaomi mi watch kullanıyorum. Gayet iyi 15 gün şarj gidiyor. Fiyat performans ürünü


  • limonlu eksi  (12.12.21 23:16:46) 
Oppo önermem.

Tabi ki Samsung Galaxy Watch 4.

Ama "o kadar da para vermeyeyim" dersen, ben geçende eşime alırken çok araştırdım, fiyat performans ürünlerinde en başarılı olanı Amazfit. Şarj süresi çok iyi. Yazılımında da sorun yok. Amoled ekran günlük kullanımda çok işlevsel. Aldığım model de GTS 2 mini idi. 1. nesil önerilmiyor. Şu an GTS (kare ekran) ve GTR (yuvarlak ekran) var. 2. nesil (GTR 2 ve GTS 2) oldukça iyi. 3 konusunda fikrim yok.

Ayrıca bir de Garmin'e mi baksan? Gerçi çok fazla outdoor aktivitesi yapmıyorsan gereksiz diye ekleyeyim.
  • prole  (12.12.21 23:27:04) 
Ben geçen yıl araştırırken sanki Galaxy'lerin pil ömrünü 1-2 gün diye okumuştum. Telefon gibi de her gün şarja mı takıcam diyip Huawei'ye yönelmiştim.


Huawei modellerini inceleyebilirsiniz, ben çok memnunum. Hem şarjı da tüm bildrimler açık şekilde 2 haftayı çıkarıyor.
  • invictae  (12.12.21 23:34:22) 
Geçen gün mediamarktta dolaşırken Amazfit Trex Pro dikkatimi çekti. Modeli ve menüleri iyiydi

www.mediamarkt.com.tr
  • Northern Mariner  (13.12.21 00:22:33 ~ 00:22:47) 
Kullanım amacınız da önemli. Mesela amaç uyku takibi mi, antreman mı, telefon ekranından uzaklaşmak mı.

Spor odaklıysanız Garmin ve üstteki Casio modelleri iyidir.
  • garylineker  (13.12.21 00:29:03) 
Baslica amacim mail gibi is aktivitelerimi telefona bakmak zorunda kalmadan takip etmek ve uyku takibi yapmak. Spor yapan biri degilim o yuzden sarji iyi dayansin bildirimlerde ozellikle karakter kaybi olmasin yeter. Garmin abimde var tarz olarak bana pek uymuyor bu arada.


  • KidLazer  (13.12.21 01:12:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.