[]

Youtube sayfanizda donup dolasip ayni seyler mi cikiyor sizin de?

Eskiden surekli bir seyler kesfederdim simdi anasayfada surekli aynı şeyler, defalarca karşıma cikip da ilgimi cekmedigi için acmadigim şeyler tamamen kapladi artık anasayfami. Uzun zamandir böyle bir sarmala girdi. Sizde de boyle mi bende mi bir sikinti var?




 
Evet. Benzer durum var ama kesin olarak izlemem dediğim bir kanalın videosu gelince onu duvardan kaldırıp "ilgilenmiyorum" diyorum. biraz daha düzeliyor. Ama gördüğüm kadarıyla öneri algoritması çok kötü youtube'un. Daha önce izlediğim videolar da çok fazla anasayfaya çıkıyor örneğin.


  • himmet dayi  (12.12.21 21:40:54) 
Ayyyynen oyle. Dertliyiz.


  • floydian  (12.12.21 21:45:01) 
1 ay önce sinirlenip her çıkanı ilgilenmiyorum, önerme'ye tıkladım ve daha kötü oldu. sorun bende sanıyordum ama heralde öyle değilmiş. bende de aynı sıkıntı mevcut. iyi çalışmıyor önerilenler sayfası...


  • false pretension  (12.12.21 21:54:45) 
ben de niye bana hep aynı şeyler çıkıyor diyordum, meğerse yalnız değilmişim.


  • killerbee  (12.12.21 21:56:42 ~ 13.12.21 16:45:48) 
Bunu görmek istemiyorum dediğim şeyler bile yeniden karsima çıkıyor. Çok kullanışsız


  • olaylar olaylar  (12.12.21 22:16:15) 
Al benden de o kadar yahu! Nerede bu düşündüğümüzü bile bilen algoritmalar bir düzgün öneri bile gelmiyor (:


  • Ufuk  (12.12.21 22:35:21) 
evet onriler cok iyi degil ama Premiumda anlattiginiza gore bi tik daha iyi sanirim..
Yeni oneriler gibi buton var

  • eja  (12.12.21 22:46:49) 
Evet bende de öyle, youtube'un öneri motoru gerçekten başarısız.


  • roket adam  (13.12.21 00:45:49) 
Beni de listeye yazın lütfen. Sanırım youtube önerilenler listesi müdürlüğüne liyakatsız bir badem bıyıklı atandı. :D


  • gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor  (13.12.21 09:43:01) 
@birseysoracaktim
Premium kullanicisiyim zaten. Hatta premiuma gecmeden onceki hali daha iyi bile olabilir zorlasan

  • stavro  (14.12.21 13:21:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.