[]

aoe iv oyun bitirmek

imkansız değil mi? 1v1 en zorda açtım adamı tamamen yok edemiyorum bir türlü.. 3- 5 ustasıyla hep bi yerler kaçıp sürekli bir şeyler inşa ediyor süründürüyor resmen.. tam bitirmenin bi tricki bi yolu falan mı var da ben mi bilmiyorum yoksa?




 
selam, ben 98'den beri aoe serisinin hastasıyım (3'ü hiç oynamadım). aoe2'yi de kollarımı sakatlayana kadar oynadım o derece :)

cheat code'u yok şu an aoe4'ün patch ile gelebilir ileride. zaten cheat kullanınca achievement vermiyordu aoe2'de. internetten aoe4 campaign walkthrough diye aratabilirsin. youtube'da olmalı.

hard'da ben de oynadım biraz aoe2'deki harda göre baya zorluyor. boom'lamadan bitirmen zor ekonu iyi oturtman lazım. bir de ek destek geliyor sağdan soldan bazı bölümlerde onları orduna katmazsan bitiremezsin.

micro da yapabilirsin: horsemen'i rakip okçulara sür(attack bonusu var). okçularını rakip spearlara sür. mangonel ya da bilhassa springgald mı ney ondan varsa adamın o siege üniteleri indirmeye bak yokksa çok hasar verir aoe2 deki gibi zayıf degil okçuya ölmezler. siege üniteleri atlılarla alırsın(knight vs)

ben multi oynamayı seviyorum onda landmark binalarını yıkınca rakip işçi kaçırsa da defeat oluyor. ama campaign'deki direktifler git şu kralı öldür şurayı yık gibi olduğu için baya ne diyorsa objectives'te sol üstte onu yapman lazım.

gl hf :)
  • stavroqin  (12.12.21 17:56:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.