[]

arka sokaklar bitince

oyuncularına ne olur sizce? 15 sene olmuş, intihar eden çıkar mı? örnekleri var mı dünyada? hayatları bu dizi olmuş sonuçta.




 
dizinin ilk bölümünden beri 15 yıldır devam eden 5 tane oyuncu var aklıma gelen.
zafer ergin (rıza baba), şevket çoruh (mesut), özgür ozan (hüsnü çoban), furkan göksel (metin çoban), kerimhan duman (tunç).

zafer ergin yılların oyuncusu. arka sokaklar'dan 2-3 yıl önce türkiye'nin en fenomen dizisinde mehmet karahanlı idi. emekli olmadıkça boş kalmaz.

şevket çoruh. arada film denk geldikçe oynuyor (çakallarla dans serisi vs), ayrıca tiyatrosu var. adamın keyfi yerinde.

özgür ozan. yine arka sokaklar'dan 2-3 yıl önce türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden birinde light selami idi. hüsnü çoban üstüne yapıştı lakin bunun da açkalacağını sanmıyorum.

gençlerin önü açık zaten. diğer gençler geçen sezon kendi istekleriyle ayrıldı, bunalıma falan giren yok. herkes yoluna bakıyor.
  • kibritsuyu  (12.12.21 07:18:32) 
Yok abi nereye intihar ediyorlar. Diziden onlar da sikilmistir artik, 'bitse de gitsek' diye dua ediyorlardir. 15 senedir hep ayni senaryo adamlari da baymistir ancak para tatli geldigi icin bisey yapamamislardir.


  • j r r tolkien hayrani  (12.12.21 12:18:27) 
bence hiç de bunalıma falan girmezler keyifleri de yerindedir. zengin memurluk gibi düşünüyorum ben bunları. hepsi bölüm başı bi validen aşağı almıyorlardır ama her hafta aşaı yukarı aynı senaryolar aynı oyunculuk. valla memurluk olacaksa böyle olsun. insan sıkılacaksa böyle sıkılsın.


  • fff02561  (12.12.21 12:26:29) 
Var, pembe diziler genelde uzun sürüyor mesela. Bizde de bir dönem fırtınalar estiren Yalan Rüzgarı (The Young and the Restless) 1973'ten beri hala devam ediyor. Victor Newman'ı oynayan Eric Braeden 1980'den beri 3600 küsür bölümde oynamış...


  • salihdt  (12.12.21 14:43:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.