[]

Kablonet tavsiye

Suanda daireye kadar fiber kullaniyorum. Kablonet altyapisi da yapiliyor. 1 2 ay sonra taahhutum bitecek. Mevcut aboneligim tivibu+50 mbit internet 130 tl. Kablonete gecmeye deger mi?




 
elinizde kaliteli modeminiz yoksa kablonet modeminin çekim kalitesi dillere destan, bir modem ihtiyacınız olacak extender olarak kullanmak için. Ben 50mbit kablonet’e 80 lira ödüyorum, devam edersem de 100 liraya zamlamışlar. Genel olarak kablonet daha uygun, ttnetin yaptığı son zamlardan sonra o paraya o hızı ve tv yi alamazsınız zannediyorum.

kişisel deneyimlerime gelecek olursak da müşteri hizmetlerinden tut teknik servisine kadar memnunum. genelde ekip yönlendirirlerse aynı gün geliyorlar. kötü havalarda internet gittiği oluyor ama 27 ay taahhütüm süresince olan kesintiler 2 elin parmaklarını geçmez. Bıraktığım arıza kaydı ise sadece 2.

Ne olursa olsun bulunduğunuz bölgede kullanan birileri var mı onlara sormak lazım tabii, bölgeden bölgeye çok şey değişiyor ki seven çok seviyor sevmeyen hiç sevmiyor.

edit: pc'den giriş yapınca mobilden yazdığım ikinci cevabı buraya ekliyorum.

ha ben önümüzdeki ay turknete başvuru yapıp bir şans vereceğim. gigafiber oturduğum yere gelmiş ve şaka gibi 1000/1000 simetrik interneti 100 liraya vaadediyorlar. taahhüt zaten olmadığı için en fazla biraz uğraşırsınız geçiş işlemleriyle, bu nedenle sizin taahhütünüz bitince bir şans verin eğer altyapınız destekliyorsa.
  • solitude ov the lonliest star  (11.12.21 15:50:19 ~ 19:39:27) 
Kablo kullanıyorum memnunum ama odedigim paraya içim gidiyor hiç doğru düzgün kanal yok sadece internet sıkıntısiz


  • sanguine  (11.12.21 16:08:30) 
kablonet kullanıyorum. tv den de internetten de çok memnunum. yer Ankara.


  • ankarakecisi  (11.12.21 20:22:48) 
konum: istanbul / kartal.
kablonetten gayet memnunum.
abonelik başlatırken modem stokta yoktu. ben de letgo'dan ikinci el modem aldım. meğer eski tipmiş. (en yeni model infinity 401'miş)... 5ghz olmadığı için ev içinde kablosuz bağlantı çok verimli değil ama bilgisayarı ve televizyonu ethernet kablosuyla modeme bağladığım için, yani interneti genellikle kablolu kullandığım için sorun yok.

kablosuz verimli değil derken de, 100 mbps'yi daha düşük alıyor yani..
kablolu bağlantı ile minimum 95 mbps geliyor.
  • tabudeviren  (11.12.21 21:29:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.