[]

Bot gibi su geçirmeyen ve rahat spor ayakkabı?

Pek bir spor ayakkabı kullanmışlığım yok.
Kışın bot giyerdim hep.
Şimdi dizlerimde rahatsızlık var.
Spor ayakkabı giymem lazım.
Bot gibi sıcak tutacak ama ayaklarımı/bacaklarımı da zorlamayacak spor ayakkabılar var mı önerebileceğiniz?

 
Bot gibi ama su geçirmeyen spor ayakkabılara outdoor deniyor. Hiking falan yapmaya müsait outdoor ayakkabılar sizi rahatsız edebilir, o yüzden internetten almayın. Adidas'ın falan rahat outdoor modelleri var, şehir içinde giymek için. Veya Solomon'un kışlık koşu/trail ayakkabılar var.


  • malheiros  (11.12.21 13:23:19 ~ 13:23:56) 
Columbia’nın outdry techlite olanları çok ağır da değil, saatlerce ayakta kalsa rahatsız da etmez. Bi tanesini beş senedir giyiyorum hatta. Diğer outdoor markaları bilmem de columbia genelde üzmez beni, şimdi fiyatlar ne oldu bilmiyorum tabii.


  • kulaktan dolma biber  (11.12.21 14:40:18) 
Şundan aldım, çok memnunum, hafif, rahat ve su geçirmiyor. Çok da şık duruyor.
Fakat Ege'de yaşıyorum sıcak tutmasını pek test edemedim. Fena değildir herhalde. Ama bu tarz ayakkabılardan bot performansı beklememek lazım. Termal bir çorap ile desteklemek lazım.
Yine aynı markanın boğazlı modelleri var ama o da bot gibi olacağı için tercih etmezsiniz sanırım?

www.hepsiburada.com

Daha uygun su geçirmez bir şey düşünürseniz de Decathlon'a bir uğrayın derim.
  • ananiyimioguz  (11.12.21 14:54:51 ~ 14:56:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.