[]

miles and smiles

bilmem kaç bin küsür milim var ama uçuşlarda kullanamıyorum. neymiş efendim uygun yer yokmuş. koca yıl geçti şu millerle bir uçuş alamadım. yıl bitecek bir kısmı gidecek. mili olup bilet alabilen var mı yoksa miller bi mit mi? ücretsiz bilet alamayalım diye kılı kırk yarıyorlar valla anlamadım gitti ya verme o zaman mil falan.




 
valla ben herhalde 10 yıldır kullanıyorum, 10 yıldır da sayısız uçuş yapmışımdır. nereye bakıyorsun da uygun yer bulamıyorsun acaba? daha geçen meksika bileti aldım millerle hatta :)


  • roket adam  (10.12.21 22:05:23) 
istanbul antalya veya tam tersi. müşteri hizmetleriyle yoldaş olduk artık o kadar aradım ki hangi tarihi hangi uçuşu sorsam yer yok diyorlar kaç aydır.


  • erenderk  (10.12.21 22:07:38) 
Sizde bir yanlışlık var hocam. Ben şimdi girdim aralık ayında bir sürü tarihe ist-ayt ve saw-ayt uçuşu görünüyor. hatta saw yerine ist'dan uçarsan 2700 millik promosyon biletler bile var. seçtiğim tarih de mesela 23 aralık. uygulamasına girin ödül bilet kısmından bakın, bir sürü görüyorum ben.


  • roket adam  (10.12.21 22:13:33 ~ 22:15:06) 
uygulamayı kullanamıyorum.ne tarayıcıdan ne mobilden. kaç kez şikayet ettim düzeltmediler. millerimle müşteri hizmetlerinden kontrol ettiriyorum o yüzden ama bana hep yer yok diyorlar.


  • erenderk  (10.12.21 22:17:36) 
Daha dün millerimle bilet aldım


  • Corc  (11.12.21 14:39:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.