[]

Bisiklet hk.

şehir içinde kullanmak için istiyorum. özellikle spora gidip gelmek için. gidişte biraz yokuş var (maslak).

bu amaç için kullanacağım ne bisiklet önerirsiniz?
cambaz bisikleti olmayna katlanır bisikletler var mıdır, arabanın bagajna atabilmek amaçlı?

ilk etapta spor için vs. istemiyorum bisikleti. sadece spor salonuna ulaşım için istiyorum. o yüzden çok bir aksiyon için kullanacağımı düşünmüyorum.

 
26 inç katlanır bisikletler var ama katlansa da arabaya sığar mı bilmiyorum, mosso idi sanırım markası

dediğim model bu, ikinci el bulabilirsin sanırım çok tutulan bir model oldu çünkü.

www.hepsiburada.com
  • killerbee  (10.12.21 18:27:21 ~ 18:28:32) 
aslında şehir içi ulaşım için en fazla 3 vites kullanıyoruz, düz yolda yokuşta işimizi görüyor

mümkünse arka rublesinde megarange dişlisi olsun, modeli çok önemli değil, google görsellerde megarange diye aratırsan rubledeki en büyük siyah dişli, çok pahalı bir eklenti de değil, çoğu bisiklette standart geliyor, hatta insanlar bunun ne işe yaradığını aldıktan sonra öğreniyorlar, bu dişli ile sırtında 5 kilo yük varken dik bir yokuşu kolayca çıkabilirsin
  • freebird5406_2  (10.12.21 18:28:38) 
@killerbee,

bizim arabanın bagajı baya geniş. koltuklarda da ray var daha da genişliyor. sığabilir diye düşünüyorum. sevindim büyük bisikletlerin katalabilir olmasına.
  • tchuck  (10.12.21 18:29:25) 
Size yol bisikleti yeter.

Edit: Biraz yanlış anlaşıldı sanırım.

Yol bisikleti derken ucuz modelleri kast ettim.

www.hepsiburada.com

Aynı markanın ucuz dağ bisikletleri de var.

Ucuz demek istemiştim fazla kullanmayacağınız için.
  • dissendium  (10.12.21 18:51:10 ~ 19:13:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.