[]

Sabah yürüyüş

Evde çalışıyorum bir süredir. Böyle devam edecek gibi. Mesai 9 bucukta baslıyor. 8 gibi hava aydınlanıyormus, baktım bugün.


Mesai başlamadan bir saat yürüyeyim diyorum. Yürüyüşe çıkmadan önce ne yiyebilirim? Kahvaltıyı gelince yaparım.

Kalkar kalkmaz kahvaltı etmeye cok alışmıs bir bünyem var. Hemen midem bulanır. Yürüyüşe konsantre olamayabilirim. Midemde biraz doluluk yaratacak ama cok kalorili de olmayacak ne olabilir?

Elma düşündüm ama daha çok içimi kıyar mı emin olamadım.

 
Ben böyle durumlarda muz veya yoğurdun içine yulaf katıp yiyorum.


  • fotrsapka  (10.12.21 10:24:02) 
bir avuç leblebi ya da beyaz leblebi

boş mideye kahve içmek rahatsız etmiyorsa türk kahvesi, espresso hem de kalorisiz bunlar

küçük bir kase çorba da içebilirsin
  • freebird5406_2  (10.12.21 10:26:51) 
Hocam 1 saat yürüyeceksin altı üstü bi şey yemek zorunda değilsin kendini bı şekilde şartlandırma, ne yersen ye fark etmez vücut sindirime geçtiğinde hemen yürüyüşe çıkmak sağlıklı bir durum değil böyle yiyip yürüyüşe çıkınca yine miden bulanacak, bi fincan kahve iç sonra yardır.


  • Zaman Tamircisi  (10.12.21 10:37:04) 
Kahve +1.

Yağlar vücudunda gece eriyik hale gelir, glikojen depoları boştur. Bol su içip yürürsen birinci dakikadan itibaren yağ yakmaya başlarsın, normalin aksine. Yapabiliyorsan bir şey yeme çıkmadan.
  • ozgurluk savascisi  (10.12.21 10:42:36) 
hicbir sey yemeden yapmayi denemeni tavsiye ederim.


  • bay b  (10.12.21 10:58:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.