Giriş
(3)

van kedisi pamuk kızımıza ACİL yeni ev arıyoruz!!!! (izmir ili içerisinde)

pathetic oblivion
arkadaşımın yeni bebeği olduğundan dolayı(akciğerlerinde problem var) kar beyazı güzel jessicamıza(kızımıza) sahip çıkacak, iyi bakacak sıcak bir yuva arıyoruz.kızımız van kedisi olup, 4 yaşındadır. aşıları ve karnesi vardır. Arkadaşlarım kısırlaştırma işlemini pek sevmediklerinden dolayı kısırlaştı
arkadaşımın yeni bebeği olduğundan dolayı(akciğerlerinde problem var) kar beyazı güzel jessicamıza(kızımıza) sahip çıkacak, iyi bakacak sıcak bir yuva arıyoruz.

kızımız van kedisi olup, 4 yaşındadır. aşıları ve karnesi vardır. Arkadaşlarım kısırlaştırma işlemini pek sevmediklerinden dolayı kısırlaştırmamışlar.Çok akıllı, uslu, şahsına münhasır bir kedi.

Resimlerini de ekliyorum.

[email protected] adresine e-mail veya sözlükten mesaj atabilirsiniz.

izmirde ikamet eden hayvan sever dostlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

not: bu kötü durumdan dolayı, hayvan sever olarak ben de kediciğe ev aramak durumundayım, yardımlarınızı bekliyorum.
0
pathetic oblivion
(07.06.10)
Kusura bakmayın ama böyle şeylere çok kızıyorum. İnsanlar acaba neden hemen kedilerinden vazgeçiyorlar? Bir hayvanı beslemeye başlamadan önce, ilerisini de düşünmek lazım. Sonuçta bu hayvanlar ortalama 15 yıl yaşıyorlar. Acaba biz 15 yıl boyunca onun her türlü sorumluluğunu alabilecek ve bu süre içerisinde ne olursa olsun ona bakabilecek miyiz diye sormamız lazım kendimize. Bu hayvanlara yeni yuva bulduğunuzda, yani onu alıştırdığınız ortamdan, sevdiği insanlardan ayırdığınızda neler olabildiğini biliyor musunuz? Kimisi yeni evinde açlık grevi yapıyor, günlerce ağlıyor hiçbir şey yemiyor, hastalanıyor ve ölüyor. Kimisi yeni yuvasından kaçıp sokaklara düşüyor ve ne yazık ki çeşitli kazalara kurban gidiyor.

Kendimi onun yerine koyuyorum da, 4 yıldır yaşadığım ortamdan, hiç anlam veremeyeceğim bir nedenden dolayı uzaklaştırılıyorum. Birden bire hiç bilmediğim bir eve götürülüyorum, tanımadığım yüzler, kokular, eşyalar... Evim olarak benimsediğim yer ve çok sevdiğim insanlar yok artık. Kesinlikle ben de ölmek isterdim bu durumda.

Bir hayvanı kendinize ve evinize alıştırıp daha sonra onu bırakmak, ona yapabileceğiniz en kötü şeydir. Ve ben olsam, bebeğim oldu diye asla kedimden vazgeçmezdim. Gerçek bir hayvan sever de eminim kedisini düşünüp planlarını ona göre yapar ve mutlaka bir çözüm yolu bulurdu... Zavallı şanssız Jessica umarım bundan sonra gerçek bir hayvanseverle karşılaşır ve ölene kadar da evinden hiç ayrılmaz...
0
marcelle
(07.06.10)
15 aylık yeğenim 4 kedili bir evde doğdu ve orada yaşıyor. üstelik kedilerden ikisi de cadı şeyler. kediler ondan kaçmayı, o da kedilerden uzak durmayı öğrendi.
üstelik sizinki halis, muhlis bir kediymiş. sadece yeğenim değil, kedi besleyen arkadaşlarımın çocukları oldu ama kimse kedisini atmadı, vermedi.
çevreden çok baskı oluyor, ama kedinin aşıları tamsa, kedi ya da çocuk arasında bir tercihte bulunmak zorundalar diye bir şey yok. neden olamıyor, o kısmını anlayamadım pek.
umarım çevrenizde yeni bebeği olmuş, kedi besleyen kişiler vardır. arkadaşınızla onları görüştürerek ikna edebilirsiniz belki.
iyi akşamlar
0
pyro clustic flow
(07.06.10)
arkadaşlar dediğiniz tüm sözlere katılıyorum, benimde kedim var hem de 6 yıldır benimle ve asla çocuğum da olsa onu bırakmam.. ayrıca herhangi kötü bir durum yaşamamak için çocuk bile yapmamayı düşünüyorum...
neden derseniz, çocuk doğduktan sonra allerji veya ciğerlerinde gelişmeme durumu olabilme ihtimali olacağını söyleyen çocuk ve kadın doğum uzmanları fazlasıyla var.. ama veteriner hekimlerde daha önceden annenin evde hayvan beslemesine rağmen bağışıklığının olduğunu ve çocuğa birşey olmayacaklarını söylüyorlar.
ve çocuğun ciğerlerinin gelişmeme durumu var.. ve kedinin tüyleri de bu durumu tetikliyormuş..

arkadaşımda bu durumdan korktuğu için arada kaldı ve kediyi uzaklaştırmak istedi.. ben şiddetle karşıyım bu duruma .. ama bir hayvan sever olarak o kediciği de düşünmem gerekiyor, onu sokağa atamam ki arkadaşımda attırmaz... bu durumdan kaynaklı bu duyuruyu yapmak zorunda kaldım.. yoksa kim hayvanından kedisinden köpeğinden kuşundan ayrılmak ister ki... onlarda can ayrıca onlarda bizim çocuklarımız :))
0
🌸pathetic oblivion
(07.06.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.