[]

sık sık hastalanan sokak kedisi

selamlar, sitemizde beslediğimiz kedilerden biri sık sık hastalanıyor. soğuk havalarda. geçen ay burnu akıyordu, öksürüyordu, halsizdi. sonrasında veterinere götürdüm antibiyotik tedavisiyle iyileşti. şimdi yine hafif öksürüyor, siteden biriyle konuştuğumda öğrendim ki çok ufakken evde bakılıyormuş sokağa terk edilmiş. kışları çok çabuk hastalanıyormuş o yüzden. bu arada apartmanın içine alıyoruz genelde, hep sıcak boruların üstünde yatıyor aslında :) böyle kışın hastalanan kedilere napıyorsunuz, napabiliriz?




 
kronik bronşit, gingivitis gibi bağışıklığını düşürecek kronik hastalıkları olabilir.
maddi olarak karşılayabilirseniz bir klinikten vetomune alın, düzenli olarak her gün verin.
60 kapsül, fiyatı 300-400 arası falan yanılmıyorsam.

eğer karşılayamazsanız eczaneden immunex kapsül alıp, bir süre ondan verin.
bir kapsülü üçe falan bölmeniz gerekir bu arada.
  • blatta hiberna  (08.12.21 17:20:35) 
bizim sitede vardı benzer bir kedi. bir türlü iyileşmiyordu, veterinere götürdük kronik bronşit dedi. antibiyotik tedavisi ve bağışıklık güçlendiriciler ile tedavi oldu. siz de ara ara bağışıklık güçlendirici verebilirsiniz. immüneks +1
biz de sitedeki kedi için aylarca yuva aradık, sonunda sitenin güvenliği sahiplendi, bu süreçte veterinerde ve geçici yuvada kaldı. çok seveni vardı da kapılarını geçici ev olarak açtılar, sıcak eve girince hastalık falan kalmadı. siz de olmaz demeyin yuva arayın derim, işte evden atılmış falan kötü bir hikayesi de var, sahiplenen çıkabilir.
bizim hasta olup sahiplenilen kedi:
www.instagram.com
  • surprise  (08.12.21 18:18:17) 
iyi, bol proteinli ve taurinli mama bünyesinin toplamasına çok yardımcı olur aslında. suyuna biraz aminosol katabilirsiniz bir süre.


  • snape i başından beri tanırım  (09.12.21 09:05:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.