[]

Bana guzel ve rahat bir doner koltuk onerir misiniz?

Home-office calisiyorum. Sirt/omuz bolgesinde agrilarim oluyor. Egzersiz yapiyorum, cift bilgisayar calistigim icin hocam bana doner koltuk almami tavsiye etti.

Onerdiginiz markalar var mi? Fiyat siniri 2-3 bin gibi dusunebiliriz. Masamin yerden yuksekligi 75 cm; o yuzden kolcagi cok cok yuksek olmazsa iyi olur.

Tesekkurler.

 
www.gursanmobilya.com.tr
Şunu kullanıyorum, çok seviyorum. Fiyatı en son ne olmuştur bilmiyorum ama bütçeniz içindedir büyük ihtimalle. Ben Üsküdar'da mağazalarında deneyerek almıştım, İstanbul'daysanız gidip başka modellerini de deneyebilirsiniz, çok güzel ama benim rahat edemediğim koltuklar vardı.

  • kobuzchu kiz  (07.12.21 22:38:15) 
kobuzchu kiz'in bana da önerdiği koltuk hakkında bir bilgi vereyim: siteden online satış yok. bize ulaşın kısmından ulaşıp fiyat istemiştim. bütçeniz sınırlarında bir fiyat vermişlerdi bu yıl Mayıs ayında. yanlış hatırlamıyorsam 2.500 lira gibi bir şeydi. eski maillerime baktım ama bulamadım. onu ben kullanmadım ama kobuzchu kiz önerdiyse iyidir.

Yalnız şöyle bir şey de var; ben daha uygun diye adore koltuk almıştım. o zaman 1900 lira vermiştim. Şimdi adore'nin fiyatı 3 bin gibi bir şey olmuş ama stokta olmadığı için öneremiyorum. şuydu: www.adoremobilya.com

gursan koltuğun da fiyatı yükselmiştir muhtemelen. aynı oranda yükseldiyse 3.500'ü geçmiş olabilir. siz yine gursan mobilya'dan teklif alın. bütçenizin üstünde olur ise şuna da bakabilirsiniz: www.adoremobilya.com

ben adore'den epey memnunum.
  • himmet dayi  (07.12.21 23:33:15 ~ 23:43:18) 
İkea Markus


  • chavezding  (08.12.21 00:50:03) 
Elimde Çalışkanlar Ofis Mobilyalarının çalışma koltuğu var, yeni ofise almıştık, pandemi girince araya iki, üç kere kullandık kullanmadık, isterseniz fotoğraf yollayabilirim.

Açıklaması şu:
Döner ve teleskopik yükseklik ayarlı, hem oturma hem de kafa koyma yeri ileri geri hareket eden ayarlanabilir, geniş oturma alanına sahip, kolçak ve sırt destekli ofis & müdür sandalyesi.

Aralık 2019'da yeni ofisimiz için alınmış olup pandemi nedeni ile fazla kullanılmadan ofis kapatıldığı için satılıktır.

Ölçüleri:
Oturma alanı 50cm genişlik, sol ve sağ baz 45cm, tam ortası 50cm derinlik.
Kolçaklarla genişlik 62cm
Yerden oturma alanı yüksekliği 45-60cm (ayarlanabilir)
Komple yerden yükseklik 140cm
Sırt desteği yüksekliği 80cm
Renk: Kırmızı
Marka: ÇALIŞKAN OFİS Mobilyaları markasının ofis & müdür sandalyesi.
Model: Alpha Makam, krom ayaklı, ap-1511-k
  • mahsus mahal  (08.12.21 14:11:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.