[]

Hangi TV? 5bin civarı 50 inç

Malum üzere fiyatlar uçmuş. TV.miz kırıldı ama artık almamız gerekiyor. Grundig Regal gibi yan ürünlere mi bakmali, yoksa LED ekran artı mibox mi yapmak daha mantıklı?
www.teknosa.com
Bu model uzer mi mesela?


 
benim evde de grundig 55inch var. tabi bunlar kadar yeni değil 2015 ürünü sanırım. o yüzden farklılıklar gösterebilir.

eğer grundig hala aynıysa,
akıllı özelliğini çok randımanlı kullanamazsın. gerçi ben 2-3 sene kullandım ama hantal yani. netflix blu tv falan kullanıyorsan sadece eh işte ama bir adım ötesine geçmek istediğin gibi cort. baktım en son bununla mı uğraşacağım dedim box aldım.
kanal değişim hızı ve genel olarak televizyonun akışkanlığı kıt.
görüntü kalitesi öeeeh işte. fena değil ama iyi de değil. arada bir kafayı yediği oluyor benim 1-2 senedir. düğmesinden kapatım açmam gerekiyor ama nadiren yani. haftada bir kafasına eserse ben bir işlemi yürütemedim galiba diyip tepki vermiyor, bazen hiç açılmıyor vs. vs.

velhasıl benim soran arkadaşlarıma tabirim şöyle oluyor: yarım akıllı televizyon.

eğer tv ile duygusal bir bağın yoksa, benim gibi çok nadiren açıp netflix amazon vs. takılıyorsan (benim anten kablosu bağlı mı ona bile emin değilim) iş görür grundig. ama ben tv kurduyum, televizyonun akıcılığı önemli, tv hayatımda önemli bir yer kaplıyor diyorsan grundig alma. kullanıcısı olarak söylüyorum asla bir lg-samsung vs. değil. arkadaşlarımda lg televizyonları görüyorum da vay amk diyorum eheheh. ama bozulana kadar devam.
  • syozkn  (06.12.21 22:36:03) 
awox tv almıştım ben 42 inc. beklediğimden güzel çıkmıştı ekran kalitesi. değerlendirmenizi öneririm. Şimdi LG nano var 55 inch ondan zaten epey memnunum.. biraz arttırabilirseniz ufak da olsa lg almanızı öneririm.


  • denizmaniaherif  (07.12.21 08:42:43) 
kayınpeder regal almıştı bizden habersiz.
tam garanti bitiminde ekran dış taraftan kararmaya başlamıştı.
şimdi bizim evlenirken aldığımız (11 sene önce) panasonic televizyonu kullanıyor. TV halen taş gibi. Biz smart TV aldığımız için ona vermiştik.

bilinen markalardan şaşmamakta fayda var. uzun süreli faydalanmak isteyeceğin bir yatırım TV konusu.
  • teritori  (07.12.21 13:30:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.