[]

Endoskopiden sonra patoloji sonucu çıkmadan gastroentereloğa gitsem mi?

Endoskopide bir rapor hazırlanıp elime verildi. Buna göre Eritamatöz Pangastrit tanısı kondu.

Bir de midemden alınan parça patolojiye yollandı. Patoloji sonucuna 1 ay var. Gastroenterolojiye önceden randevu almıştım. 1 ay az bir süre değil. Patoloji sonucu çıkana kadar bir gastroenteroloji randevuma gitsem mi? Yoksa iptal mi etsem?

Kullandığım mide ilaçları halihazırda var. Onun dışında doktor farklı bir şeyler yapar mı andığım tanı için? Gitmeme değer mi? Yahut doktor kızar mı? Başka hastaları engellemiş olmak da istemem.

 
geçmiş olsun. gastrit olmuşsunuz ve bunun için de antiasit benzeri ilaçlar ile mide asit salınımını azaltan ilaçlar vermişlerdir hali hazırda büyük olasılıkla. bu ilaçlar uzun vadeli de kullanılabiliyor. doktor patolojiyi görmek isteyecektir. oradan özel bir şey çıkmazsa diyet+ilaç+ kontrol önerecektir. yani elinizdeki ilaçlar şikayetleri önlüyorsa patoloji sonucunu bekleyin bence.


  • sagini solunu bilmez cahil  (06.12.21 23:07:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.