[]

binance staking ve kripto güvenliği

selamlar, ben kripto acemisi olarak binance global'deki defi staking ve kilitli staking'lerin güvenli olup olmadığını merak ediyorum. binance global'de duran biraz usdt ve busd'ım var, bunları boş duracağına defi staking'e koyayım dedim ama stake et butonuna basınca kocaman bir disclaimer çıkıyor binance bu işlemlerde güvenlik açıklarından sorumlu tutulamaz mealinde. o yüzden staking herhalde ekstra riskli, yaparsam bütün paramı kaybedebilirim diye korktum.
kripto paranızı hacking'e karşı online tutmayın soğuk cüzdana atın diyorlar zaten de soğuk cüzdanlar da epey pahalı, öyle bir bütçem yok... siz kripto paranızı nasıl güvende tutuyorsunuz? coinbase wallet açtım ama o soğuk cüzdan değil, binance global'de de tutsam coinbase'de de tutsam paranın başına bir şey gelebilir garantisi yok... beleşe kendim soğuk cüzdan yaratabilir miyim diye google'da baktım da pek bir şey bulamadım :/



 
Hiçbir borsa güvenli değildir. Benim Bloktopia'nın kendi sisteminde kilitli 300 bin Blok'um var yarın hadi kapattık dükkanı deyip çökseler parama hiçbir şey yapamam risk her zaman var ama itibarlarına güveniyoruz.


  • Zaman Tamircisi  (06.12.21 14:42:58 ~ 14:44:44) 
Para çeşitli defi projelerinde stake edilmiş durumda. Metamask ile erişiyorum.

Ben bu işlere ilk girdiğimde (2014) kazıp çıkardığım ltc’leri paper wallet’a atmıştım. Yıllarca öyle bir kitabın arasında durdu gayet güvenli bir biçimde. Sizin için önemli bir paraysa ama masraf da istemiyorsanız paper wallet nasıl yaratılır onu araştırın. Şahsi fikrim hiç gerek yok. Nexo veya celsius a koy %10 faizini al gerisini düşünme.
  • zoghurt  (06.12.21 15:03:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.