[]

Torchlight - Runic games hakkında

Merhaba. Bildiğpim kadarıyla torchlight 2’den sonra runic games kapandı. Peki buna rağmen 3. Oyun nasıl çıktı?

Ayrıca torchlight 3 oynamış varsa, 2’yi oynayıp beğenmiş birine tavsiye eder misiniz?

Bir soru daha, bu türü sevenlere başka oyun tavsiyeniz var mı? Karakter geliştirmeyi ve hack n slash’i seviyorum ama diablo gibi aşırı detaycı değilim..

 
Oyunun fikri haklarina sahip olmak baska bir sey oyunu develop etmek baska. Demek ki runic games haklara sahip degilmis veya satmistir sonradan?


  • floydian  (06.12.21 11:23:25) 
Torchlight 3 ben pek beğenmedim. 2'nin üzerine bir şeyler koyamamışlar pek.

+ Grim Dawn bu türün en bilinen oyunlarından birisi. sade, keyifli.

+ detay seviyorsanız, bir sürü build deneyeyim, kafa patlatayim diyorsanız şu an betada olan ama çok beğenilen Last Epoch kesinlikle önerebilirim. bir de baya bilinen Path of Exile var yine kafa patlatmalı.

+ daha da temel olsun derseniz, çok karışık olmasın, aksın gitsin diyorsanız The Incredible Adventures of Van Helsing.

hepsi de Steam üzerinde mevcut.
  • posthuman  (06.12.21 11:26:16 ~ 11:27:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.