[]

türkiye'de cider var mı?

yana yakıla şunlardan arıyorum

cumartesi'nin var gibi ama bence içilecek gibi değil.


 
Metro supermarketlerde var. Bu markayi spesifik olarak bilmiyorum ama alkol bolumune bakarsaniz farkli ulkelerden farkli markalar hem elma hem armut vs var


  • sopiro  (06.12.21 09:50:00) 
Metro’ya sık giderm bu markayı hiç görmedim ama gelen markalar ara ara değişiyo belki bana denk gelmedi. Strongbow hep olur ama.


  • kulaktan dolma biber  (06.12.21 10:26:47) 
güzel mi peki onları tüketmedim henüz.

bir de alkol olduğu için sanırım kargo yoktur değil mi?
  • bebekbebesi  (06.12.21 10:33:42) 
türkiye'de metro supermarketlerde bir tek strongbow var, diğer markalardan görmeyeli yüz yıl falan oldu herhalde. belki bir ihtimal tekneyle mal getiren butik tekellerde bulabilirsiniz alternatif, ben birkaç sene önce aramaya inandığımda bulabiliyordum.

strongbow fena değil, cumartesi hiç içmedim ama sevilen cider var, o bayağı gereksiz lezzet olarak yoklukta gider. eskiden magners satılıyodu o çok iyiydi. magners'ı bulursan kaçırma.
  • evde liyakat kalmamis  (06.12.21 10:40:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.