[]

tekerlekli TV standi

gece gece aklima gelen seye bakin.

televizyonum yok. cok aramiyorum da ama olsa izlerim gibime geliyor. fakat sorun su ki yatak keyfi yapmayi severiz. her gece yatmadan once bi seyler izleriz. dolayisiyla oturma odasinda duracak diye TV almam. mobil bir TV olmasi ondan maksimum fayda saglamamiza olanak saglayacak.

tekerlekli standlara baktim. burda 100 euro civari. TR'de bakayim dedim, resmen daha pahali, inanamadim.

boyle demir, vidayla sabitlenen sekilde yapmislar. www.hepsiburada.com

- kullanan var mi, memnun mu?
- linkteki gibi olmasi ok ama mobilya turu olanlari var mi? suruklemesi zor olmamali tabi...
- herhangi bir oneriniz varsa alirim.

fikir istiyorum sadece, belki de almam ama alacaksam da neye dikkat edecegim bileyim.

 
TV gibi en az 2 şeye kabloyla bağlanan, hantal bir şeyi her sürekli ite ite taşımak pek pratik fikir gibi gelmedi bana. Prize yakın yere sığacak mı o stand, sığmayacaksa sürekli çoklu prizi sök getir, kablo uzandı mı gibi ilk akla gelen dertler mevcut.

Zemin nasıl, kirişlerin altında yükselti var mı, tekerler oralarda kolay hareket edicek mi, edecek olanı da görseldekiler gibi bir insanın evinde görmek istemeyeceği kadar endüstriyel tasarımlı mı...

Bence yatak odasına koyun orada dursun.
  • Bruce  (06.12.21 02:48:15) 
yatak odasinda surekli durmasi icin bir yerim yok acikcasi. surudugum zaman da gecici olarak orada duracak. bunu ne kadar yapariz bilmiyorum acikcasi, ama tasinabiliyor olmasi isime gelir.

priz dert degil. evin her yerinde priz var coklu prizi tasimaya gerek olmayacak.

kablo konusunda haklisiniz ama zaten anten filan olmayacak, smart tv olarak kullanilacak wifi uzerinden. yani hadi diyelim ki bunlari goze aldik nasil olur onu merak ettim.

kirislerin arasinda hicbir yukselti yok. eski bir ev. endustriyel tasarim konusunda da katiliyorum.


soyle bir seyin uzerine de sabitleyebiliriz belki. bbpcdn.pstatic.gr
  • supergirl  (06.12.21 02:57:12) 
sizin ilacınız taşınabilir projeksiyon cihazı. anker nebula ya da capsule gibi.


  • orient blue  (06.12.21 08:30:13) 
bu dediğinizi neredeyse birebir yaptım seneler önce.
playstation oynamak için salondaki tv'yi çalışma odama götürdüm tekerlekli sehpa ile.
5. götürüşümden sonra "eeehhh uğraşamam" diyip playstationu salona kurdum.

gerçekten çekilecek çile değil.

ilacınız ise bir adet xioami mistick ve projeksiyon cihazı (tabi her iki odada da uygun bir duvar varsa). ha bunu da bir süre sonra taşımaktan bıkarsınız bence.
  • teritori  (06.12.21 13:45:00) 
projektor yalan. cunku yatak odamda yatak ve tam karsisinda ayna var.

oturma odamda da koltuk var ve tv'yi koymayi dusundugum duvar projektore uygun ama projektoru koyacak yerin de uygun olmasi gerekir, degil

buyuk ekran istemiyorum bu arada ya. tv'yi ikinci el 32 inch filan bakiyorum.

belki ahsap olani alirim. yani en kotu tasimam icerde durur, orda yer var.

tesekkurler cevaplar icin.
  • supergirl  (07.12.21 00:01:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.